E oficial! Putin candidează din nou

Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat pe Vladimir Putin drept candidat pentru funcția de președinte al Rusiei la alegerile din martie 2024, a informat RIA Novosti.
 Consiliul Federației a programat alegeri prezidențiale pentru 17 martie 2024. Votul va dura trei zile: 15, 16 și 17 martie. În acest moment, 11 persoane concurează pentru postul de șef al statului.
Comisia Electorală Centrală (CEC) a înregistrat anterior trei candidați la președinție – Leonid Slutsky, Nikolai Kharitonov și Vladislav Davankov. Întrucât toți trei sunt reprezentanți ai partidelor parlamentare, nu a fost nevoie să fie strânse semnături în sprijinul lor pentru a se înscrie ca candidați la alegeri.
Candidații din partidele politice neparlamentare – Serghei Malinkovich, Boris Nadejdin, Andrei Bogdanov, Serghei Baburin, Irina Sviridova – trebuie să depună cel puțin 100 de mii de semnături până la 31 ianuarie.  
 Vladimir Putin, care este unul dintre candidații auto-nominați, trebuie să adune cel puțin 300 de mii de semnături.
 CEC trebuie să decidă înscrierea tuturor candidaților până la data de 10 februarie.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 5

17 Comentarii

 1. Banuiesc ca toti lingasii Putinantropului Antropoid au avut mari emotii: daca piticania lor kremlineza krakanata nu va candida din nou?……[Rumburak]

 2. cine sa candideze?
  e deja ales! alegerile in Europa,Rusia,Sua si alte locuri sunt doar amagire ptr fraieri!
  BOBUlatie 😀

 3. E de votat Nikolai Haritonov de la Partidul Comunist…. Evident, sustine Operatia Speciala pentru dezarmarea si denazificarea Ucrainei….Evident, fiindca Rusia a fost obligata sa piarda zeci de mii de soldati in Ucraina Rusia va anexa teritoriile rusofone inclusiv Odessa…Restul Ucrainei cu capitala la Liov va admite Baze militare rusesti o perioada de 100 de ani daca NATO nu se retrage la linia Berlin…. Ungaria si Slovacia vor fi recompensate pentru curajul si meritul lor in caz ca revendica teritorii din Ucraina.

 4. 🥳ul PIANIzD se pregătește și el de alegeri !
  Are garantat un loc in LEAGĂNUL de sub Podul Pivnichnîi din Kiev.
  Azov nu uită și nu iartă, măRog…🎯
  {●RăuPorKKaK-UrKaK BuimaK-RăuPorKKaK ●}

 5. E oficial! Alegerile in Rusia – o farsă – ii asigură Lucifericului Dictator un scor obez. Exulta supusimea abrutizata de fericire. Iar propagandistii criminali, carora li s-a dezvoltat prin educație toate instinctele animalice, parca ar spune: „Funestul Herr Putin va domni până in 2042! Incercati numai sa fiti de alta parere. Hai!… Îndrăzniți!… Praful se alege de voi!”

 6. VLADIMIR VLADIMIROVICI PUTIN candidează și în … România!!! Gurile rele zic că ar fi votat cu … 83 % !!!

 7. Axoane, singurele teritorii pe care le vede România de la Rusia sînt Bucureștiul și Craiova! 😂
  De data asta Rateu nu va mai obține mai.mult de 60-70% din procente, în turul doi, și asta la o fraudare cu peste 50% din rezultatul alegerilor! În primul tur nu va obține nici 45 la sută!
  Să sperăm că are bunăvoința să crape pînă la alegeri, sau imediat după ele, căci la cîte blesteme au fost aruncate împotriva lui în bisericile ruse, e de mirare că mai mișcă!

 8. cine ar fi crezut???? Bancul zilei:”cand nu se mai astepta nimeni,Piticul Atomic mai candideaza o data la propria succesiune”:)))

 9. Am palpitatii cardiace. Daca nu va fi ales???……[Rumburak]

 10. Aș vrea să-i dau în cap lui Vladimir cel ku Kapul Plin de Sorkove cu cataroiul care mi s-a luat de pe inimă, cînd am aflat că va candida din nou!
  O să i-l trimit totuși prin poștă!
  Slava Putina, na ghilotina!

 11. Foarte bine ,sa candideze si sa il ajute Dumnezeu sa ramana incontinuare la Kremlin ,poate asa vom scapa si noi de toti teroristii occidentali ,ca sa ne recapatam linistea si pacea, pe care am avuto inainte !

 12. Multă liniște și pace am mai avut cu voi, coane Paulică! Ați furat pe rupte, și nici măcar unul din voi nu a nimerit la ocnă!Era tare frumos: voi jefuiați România, și oamenii voștri vă scoteau basma curată, cum îl scot azi corupții Rusiei pe Ratat!
  Mai șterge-te la gură!

 13. Putin e unul dintre cei care pot rezolva cu astia chiar cu riscul de a intilni 0 persoana dupa ce ai mers 2000 km pe jos.Ovreimea nu va ceda nici moarta.

 14. Contracandidați posibili pentru Putin: 1. Permafrostul din Siberia; 2. Adolf Hitler; 3. Motanul încălțat; 4. Submarinul Kursk; 5. Țarul Nicolae II; 6. Boney M; 7. Penitenciarul unde e Navalnîi; 8. Munții Caucaz; 9. Fosta soție a lui Putin.

 15. Se pare că sînt și doi candidați-surpriză, înscriși în ultimul moment. Unul e Prigojin cel Mort, iar al doilea e Zelensky cel Viu și Fîșneț!
  Ultimul se pare că are chiar mai.multe șanse decit Rateu!
  Mă rog!…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.