Educatoarea agresivă a ajuns în arest

copil-trauma-cearta

Educatoarea care ar fi agresat copii de la o grădiniţă privată din Popeşti – Leordeni a fost reţinută pentru 24 de ore, a informat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Ilfov.

Potrivit unui comunicat transmis AGERPRES, în acest dosar de urmărire penală, în care poliţiştii din Popeşti – Leordeni efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de rele tratamente aplicate minorului, în urma activităţilor specifice procedurale, investigaţiile au fost extinse cu privire la săvârşirea a 10 infracţiuni de purtare abuzivă.

„În urma probatoriului administrat, poliţiştii din Popeşti – Leordeni au dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de femeia de 24 de ani, bănuită de comiterea faptelor investigate, urmând ca în cursul zilei de joi aceasta să fie prezentată procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, cu propuneri legale”, se precizează în comunicat.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de rele tratamente aplicate minorilor şi purtare abuzivă.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

11 Comentarii

 1. Eiiii, na! E în stațiune o perioadă de timp! De ce se simte invidie in legătură cu fomeia 😉😉?! E procesul de inconștiență personal practicat de o fire nervoasa care trebuia să ajungă la tratament în stațiune.

 2. EVIDENT pentru oricine ca : Justitia si Presa sunt subordonate Clasei Politice din Romania.

  O intamplare de 2 LEI a fost super-mediatizata si rostogolita la nasfarsit numai in scop de castig electoral pentru PSD & PNL .

 3. Aceasta ,,educatoare” numai de educat copiii nu este buna. Este un exemplu clasic demn de: ,,Asa NU” se face educatia. In orice caz, nici macar nu este normala la cap. Zbieretele acelea si cuvintele jignitoare adresate unor copii nu sunt de om normal.
  Individa trebuie maturata definitiv din procesul de invatamant……[Rumburak]

 4. Caz de studiu De la gradinite pana la azile rumanii au un comportament de criminali.

 5. Ma rog. O fi sărmana educatoare pericolul public nr.1 a României!! Sunt profund dezgustat de tot acest circ mediatic. A fi educator, în zilele de azi, e un mare risc. Unor needucați e greu sa te impui, dar și mai greu e sa le demonstrezi părinților acestora ca educația începe si se consolidează in familie.
  PS. Mi-a povestit un prieten, profesor la o școală generala, ca a pus absenți copii care intarzaiau la ora și ca unul dintre ei, dupa trei absente, i-a spus: o sa va pun in pomelnice pentru morți. E logic, pentru ce mi-ati făcut. Elev clasa a șaptea. Acum aștept ca presa sa-i ia apărarea copilului. Și ce dacă a întârziat? Și dacă l-a pus absent, e dreptul lui sa-l pună în pomelinicile mortilor. Uite asa mor profesori în conștiința bieților elevi, terorizați de aceastia. Sărmanii elevi. Ce viata de coșmar mai au în școlile din România spre deosebire de cei din Occident unde totul e miere și dezmăț!

 6. marius Dupa tine educatie reprezinta cate o bataie rupta din rai? Ca asa ai fost tu „educat”?. Nene,in familiile traditionale rumane se dresau copiii, nu se educau.Educatia se face cu respect fata de copil,cu intelegere,rabdare cu multa afectiune si dragoste. Daca un copil este „violent” sau „neascultator” asta inseamna ca adultul nu este pregatit pentru a fi parinte.Educatia nu se face prin teama de parinti, teama de cei mari sau teama de doamne doamne. Copilul nu apartine nimanui.El are nevoie doar de ajutor fiind un pui de om, un vlastar.Nu caine .Este egalul tau.Iar educatoarea respectiva nu are ce cauta acolo.Copiii pot fi dificili.Dar ai pretentie de la un educator ca este pregatit pentru situatii dificile cu copii dificili.Dar situatii dificile sunt la adulti din lipsa educatiei.Copilul este oglinda societatii,oglinda parintilor.

 7. @caca maca eshti +OO PROST…n-ar fi o problema….problema e ca esti si PERICOL PUBLIC…

 8. Ba baieti, este un film in care joaca Arnold Schwartzenegger rolul unui politist ajuns educator la gradinita si se chinuie sa stapaneasca o ceata de copii sturlubatici. Stiti cum este: 7 se cearta, 4 au chef sa tipe, 11 vor afara, 2 vor sa fie stersi la nas, 6 au facut pe ei, etc = zarva si zgomot in stare sa inebuneasca un om normal. Pana la urma personajul incepe sa tipe la copii. Asta este in film, dar voi v-ati descurca in realitate? Credeti ca ati fi ascultati de 30 de copii? Puneti-va in locul educatoarei! Nu mai condamnati cu atata manie proletara, Cine stie ce a fost in mintea ei? Poate a parasit-o iubitul. De cati ani lucreaza in ca educatoare? Presa face din tantar armasar si dintr-un nenorocit, chinuit de necazuri face inamic public. Poate n-a invatat-o nimeni sa lucreze cu duhul blandetii cu copii.

 9. Kunta Kinte Da ma,copiii trebuiesc eliminati ca sunt distructivi. De ce mai apar copii daca adultii nu au suficienta intelepciune si rabdare sa-i stapaneasca? Pai alte tari cum reusesc? Oare nu cumva parintii au nevoie de consiliere? Copiii au nevoi,au probleme cu adaptarea.Nu au constiinta ,nici logica sau ratiune. Sunt la mana unor cretini maturi.Bataia este cea mai la indemana tampenie in lumea romaneasca (ne)civilizata.Aurista .

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.