Efectul Taylor Swift: Bar luat cu asalt

Fanii cântăreţei Taylor Swift au luat cu asalt The Black Dog, un pub din sud-vestul Londrei, după ce localul a fost menţionat în noul album al cântăreţei americane, ”The Tortured Poet’s Department”, informează Reuters.

Lily Bottomley, managera pentru evenimente şi social media a pubului, a spus că agitaţia a început săptămâna trecută, înainte de lansarea de vineri a dublului-album, care include, pe poziţia a 17-a, melodia ”The Black Dog”.

Managerul a trebuit să cheme personal suplimentar pentru a reuşi să facă faţă cererii, iar pubul, situat în cartierul Vauxhall, şi-a valorificat faima nou dobândită introducând în meniu un nou burger botezat ”Swift” şi un cocktail intitulat ”(Taylor’s Version)”.

Deşi nu poate fi absolut sigură că barul Black Dog pe care îl conduce ea şi cel menţionat în album sunt unul şi acelaşi, Lily Bottomley a spus că la un moment dat ”era o clientă blondă care venea frecvent”.

”O antologie a unor noi creaţii care reflectă evenimente, opinii şi sentimente dintr-un moment trecător şi fatalist”, este descrierea pe care Swift i-a făcut-o pe Instagram celui de-al 11-lea album al ei de studio.

Fanii cred că versurile ţintesc înspre fostul iubit al cântăreţei, britanicul Joe Alwyn. Swift a menţionat în cântecele ei şi alte locuri din Londra în care cuplul şi-a petrecut timpul în capitala britanică şi care au trezit interesul fanilor.

Cei doi s-au despărţit în aprilie 2023, după o relaţie de şase ani.

”Suntem un pub foarte mic, de cartier, aşadar este un vis ceea ce se întâmplă”, a spus Bottomley. ”Suntem foarte recunoscători fanilor, care au fost uimitori”.

Katie, o dezvoltatoare web şi un ”Swifty” (denumirea pe care o poartă fanii cântăreţei americane), a spus că îi place să meargă în locurile menţionate în melodiile artistei.

”Am fost la New York anul trecut şi am făcut un tur pe jos ‘Taylor Swift’ al locurilor pe care le-a menţionat”.

Emilia, o masterandă din Viena, a spus că şi-o imaginează pe Swift mergând în acel pub. ”Îmi place, este un geniu liric”, a spus ea.

Spotify a anunţat vineri că noul album al cântăreţei americane a doborât recordul pentru cel mai difuzat album într-o singură zi anul acesta pe platformă, performanţă pe care a obţinut-o în mai puţin de 12 ore.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

10 Comentarii

 1. Da’ cine-i asta ba frate ca nu mai pot cu ea (sau el, ca dupa numele corect politic nu prea sti ce hram poarta sub kiloti)? Peste 10 ani nici draku nu-si va mai aduce aminte de femeia cal.

 2. Citat: Mama ei a lucrat în finanțe, iar tatăl ei, descendent din trei generații de președinți de băncii, este broker pentru Merrill Lynch. (New Yorker, You Belong with Me, de Lizzie Widdicombe, October 3, 2011)
  Altundeva scrie că-i vicepreședinte.

 3. In zodiacul unei tari, despre suveranitate, valorile ei, persoane care o ‘incarneaza’- in functie de pozitia lui Jupiter. La americani (am citit ca cica datele colectate spun ca votantii lui Trump, suveranisti sau ce-or fi ei, cumpara in draci albumul lui TS), Jup este in rac. TS are Jupiterul personal in conjunxtie cu Jup Americii si in conjunxtie cu Luna personala. Pt suveranistii americani, ea e un fel de regina neincoronata. Dar asta numai la americani, alte tari au alta pozitie a lui Jup. Daca votantii suveranisti din US cumpara TS, asta nu inseamna ca si suveranistii din alte parti au atractie pt TS. De ex ce treaba au suveranistii britanici (Jupiter in leu, suveranitatea e legata de alte idei si lucruri fata de americani) cu TS? Deci US n-are nimic, preferintele sunt perfect normale, mai ciudate sunt cele din ‘narativ’, cu atractie pt Orban si Putin, ciudate atractii, pt oameni care n-au chimie cu sweet spot-ul lor. Ro (daca e sa consideram data nasterii 1/12/1918, desi configuratia teritoriala de atunci nu mai exista) are si ea ca americanii, jup in rac, dar la alt grad. Deci suveranistii de la aur: ati cumparat albumul fetii?

 4. Asta nu e star al muzicii, e star la nulitate. Trebuie sa ai mult tembelism in tine sa asculti asemenea non talent.

 5. Tot acolo scrie că s-a născut la o fermă cu plantație de brazi de Crăciun pe care tatăl ei a cunpărat-o de la un client. Fiind director de bancă o fi pus geana pe ferma omului și i-s sucit mîna de a fost nevoit s-o vîndă pe firmituri. Ce nu se vinde, n-are valoare, nu vrea nimeni din cei din bancă, ajunge pe piață.
  Învățați sau îndemnați-vă copiii să fie silitori, să-și „cultive talentul” să ajungă mari căci, se vede, n-are insemnătate din ce familie vi, toți sîntem egali.

 6. Are echipa buna de promovare fata asta, daca au reusit sa ii adune atatia fani la ce lipsa de talent are. Probabil ca au contat show-urile si cladirea unei imagini bune in randul tineretului rumegator, dar daca asculti un album de-al ei atunci te prinzi ca fata nu are nimic de spus in plan muzical.

 7. Taylor Swift este o cantareata de top, canta si la pian, arata bine pe scena, buna dansatoare si da niste concerte cu zeci de mii de spectatori incat crapa detractorii ei de necaz.
  Concertele sale sunt adevarate spectacole de inalta clasa, cu zeci de dansatori, multe costume si tot felul de efecte vizuale.
  Ca multi plavani mioritici n-o apreciaza, nici nu ma mir, la o natzie extaziata doar de lalaielile lui Salam, Guta si Adi Minune. Tot la fel n-o apreciaza nici pe Inna, din cauza ca nici Inna nu canta manele si ca are concerte mega pe stadioanele din Europa.
  Rromanistan si trage apa……[Rumburak]

 8. Ce noroc pe noi ca Mahalia Jackson, Ella Fitzgerald si Aretha Franklin nu au cantat pe scena in bikini. Oare ar fi avut nevoie? Sau vocea le era suficienta?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.