El Kaddouri, al treilea pistol cu apă din vestiarul CFR Cluj

Patronul lui CFR Cluj, Neluțu Varga, nu se învață nici după ce a pățit-o până acum de două ori. În dorința de a aduce în Gruia nume sonore din fotbalul european, cu evoluții la înalt nivel, Varga a încercat mai întâi cu brazilianul Joao Baptista în 2018, apoi chiar în acest sezon cu ucraineanul Yehven Konoplyanka iar în această iarnă ultima cu marocanul Omar El Kaddouri.

Situația se repetă la indigo în defavoarea clubului clujean. Toți acești jucători cu CV de staruri au ajuns pe malurile Someșului după ce nu au mai putut da randament din cauza unor probleme medicale. În 2018, Joao Baptista a jucat doar trei partide și a plecat cu o groază de bani stând mai mult prin tribune. La fel a fost o perioadă Konoplyanka, după care, deși refăcut, nu a fost introdus de Mandorlini, pentru că nu îi găsea loc în sistemul lui tactic!

Ucraineanul și-a primit și el banii și a plecat în iarnă, dezamăgit că antrenorul nu i-a acordat creditul cuvenit. Acum marocanul, care are inconstabilă valoare, a devenit absentul de serviciu din tabăra lui Adrian Mutu, spre disperarea Briliantului, acuzând probleme musculare.

Kaddouri s-a accidentat din nou, aceeași problemă. Nu pot să vă spun din punct de vedere medical. Îmi pare rău pentru el, că nu are continuitate aici și nu poate să ne ajute. Dar, asta este situația”.

Devine evident că și a treia încercare de a da un un tun de imagine în fotbalul românesc și nu numai prin aducerea unor astfel de staruri se transformă într-o gaură neagră din punct de vedere financiar și într-un tun cu apă în plan sportiv.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.