Elevii intră de vineri în vacanţă

Elevii vor intra de vineri în vacanţă, după finalizarea cursurilor, şi se vor întoarce în şcoli miercuri, 8 mai, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

Vacanţa de vară va începe vineri, 21 iunie, după finalizarea cursurilor.

Prin excepţie, pentru clasele a XII-a zi, a XIII-a seral şi frecvenţă redusă, anul şcolar are o durată de 34 de săptămâni de cursuri şi se încheie pe 7 iunie 2024, iar pentru clasa a VIII-a anul şcolar are o durată de 35 de săptămâni de cursuri şi se încheie pe 14 iunie 2024.

Pentru clasele din învăţământul liceal – filiera tehnologică şi pentru clasele din învăţământul profesional, anul şcolar are o durată de 37 de săptămâni de cursuri şi se încheie pe 28 iunie.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Că mult au mai învățat!…ce s-or face ăia de la miliție cu distribuitorii de droguri…?

  2. Au invatat prea mult. Acum trebuie sa se relaxeze cu o tigara, un pahar cu tarie, o petrecere cu ceva canabis si alte activitati din acestea foarte interesante si utile……[Rumburak]

  3. Pentru majoritatea programul de vacante e urmatorul : se imbraca de iesit in oras, isi prostesc parintii ca au inalnire sau socializare ca sa le dea bani, apoi fetele se fatzaie prin moluri pana se plictisesc si ajung sa faca un instant sau casual sex prin baile de la mol cu te miri cine..Baietii in schimb ies cica la bere dar ajung la o sala de pacanele unde isi pierd bancuta de la parinti injurand sistemul si tara de rahat in care traiesc si pe boomerii care le-au lasat o lume atat de degradata si corupta.
    Cei mai saraci nici macar de cele de mai sus nu au parte, ies direct la furat din magazine, vandut-consumat furturile, si apoi de la capat. Bineinteles toti isi procura o doza de cristal sau de otrava de sobolani cu 15-20 de lei, unii ajung la UPU sau in cel mai rau caz la morga.
    Mai exista o mica parte din familii prospere care merg cu genitorii prin orase europene ca sa bifeze in palmares ca au vazut tzspe mii de orase si statiuni celebre pana la 16 ani. Cam asta-i situatia vietii de tanar si nelinistit de pe cocioc.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.