Elias Charalambous. ”După ce câştigi e normal să fii mai relaxat”

Antrenorul formaţiei de fotbal FCSB, Elias Charalambous, a declarat, duminică seara, în conferinţa de presă de la finalul partidei cu FC Rapid, pierdute cu 0-2, că după ce şi-au adjudecat titlul jucătorii săi au fost mai relaxaţi.

„Atunci când câştigi campionatul, după ce sărbătoreşti, e normal ca mental să fii mai relaxat. Pe de altă parte ştim că trebuie să fim profesionişti până la sfârşit. Am spus înainte de meci că vreau să câştigăm pentru a încheia cum se cuvine acest sezon minunat. Din păcate nu am reuşit să câştigăm, dar să nu uităm ceea ce au făcut aceşti băieţi de-a lungul sezonului. Au câştigat campionatul, iar atunci când eşti campion, eşti cel mai bun”, a spus antrenorul.

„Astăzi am vrut să îi văd în teren şi pe jucătorii mai tineri, să văd nivelul la care sunt. Acum urmează o perioadă de pauză, însă apoi, în următorul sezon, trebuie să rămânem umili şi să muncim în continuare”, a adăugat Charalambous.

Tehnicianul nu a dorit să ofere informaţii privind transferurile pe care le doreşte în perspectiva următorului sezon: „Trebuie să vorbesc mai întâi cu conducerea clubului şi apoi vom putea să spunem mai multe”.

Rapid Bucureşti a învins-o FCSB cu scorul de 2-0 (2-0), duminică seara, pe teren propriu, în ultimul meci din etapa a 10-a a play-off-ului Superligii de fotbal.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.