Survivor România – Informații despre viitorii concurenți ai emisiunii!

Viperele Vesele  au anunțat pe Instagram ce vedete fac parte din noul sezon al emisiunii Survivor de la Pro TV.

Emisiunea este așteptată să înceapă în ianuarie anul viitor.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă prezentăm lista concurenților emisiunii Survivor România All Stars, care va începe în ianuarie 2024 la Pro TV”. 

„Faimoși: Zanni, Jador, TJ Milesc, Cătălin Moroșanu, Cătălin Zmărăndescu, Jorge, Andreea Tonciu, Ana Porgras, Elena Marin, Elena Ionescu, Roxana Nemeș, Ștefania Stănilă”.

„Războinici: Sorin Pușcașu, Iancu Sterp, Dan Ursa, Alex Delea, Robert Moscalu, Andrei Ciobanu, Maria Chitu, Lola, Codruța Began, Maria Lungu, Alexandra Duli, Alexandra Ciomag. 

Rezerve: Irisha, Remus Boroiu, Oana Ciocan, Andreea Moromete, Ionuț Popa, Relu Penescu, Starlin”, a fost anunțul făcut de Viperele Vesele, pe Instagram.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

6 Comentarii

 1. Aceleași ciurucuri care se plimbă de la o emisiune la alta .În general , emisiuni pentru oligofreni .

 2. Acest post de Editat continuă programul de cretinizarea forțată a pulimii…!

 3. Fără un instigator arogant și violent n-are niciun sens acest show!!De ce Kamara nu e pe lista,sa zicem in locul lui TJ Miles??!!

 4. Asa, „esco”,ia problema-n brate cu srvivor,ca te-a intrecut Segall de la antena varan,desi acum e in proces cu chefii,dupa atita distractie si filmari de „marea”regizoare…
  arata-i pe astia prin tufisuri,prin noroaie,adunind vreascuri si mincind radacini cu negrii prin jungla,ca acasa jupoaie altiimai ca in africa…
  poate isi cumpara si ei, din haita de „survivori”o vila,o masina ,o cevasilea poate „substante”?
  poate aratati si din viata lor intima,-exista asa ceva/Pt expusii asti pt.bani,”vipere”eroice pt.ca trebuie sa fii „erou”sa-tivinzi ultimul dram de demnitate !
  dar „creste”audienta la bietul pro.tv al escai,nu ea simbolul”reusitei” romania-america? pe divertisment schilodit?
  nu ne spune ea si prieteni ce face alexia,pe unde este, ca si cind ne-ar interesa,asa cum marutza rigaie si-si expune familionul cu toate tarafele si prietenii ?
  ma,exista si lume,oameni ninteresati de teatrul vostru ieftin al vostru si al familiilor voastre si al vietilor voastre ieftine dar platite scump pt.a se expune pe bani!
  in ce hal ati ajuns „survivori”tristi!

 5. „nu mintiti popooouuuu’ cu teeeleeevizooouuu'” aka #spalarea pe creieri mkultra a p000limii.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.