Emma Răducanu, eliminată în primul tur

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu (262 WTA) a fost eliminată luni în prima rundă a turneului WTA 1.000 de la Doha (Qatar), dotat cu premii totale de 3.211.715 dolari, după ce s-a înclinat în două seturi, 6-0, 7-6 (8/6), în faţa ucrainencei Anhelina Kalinina (30 WTA).

Kalinina s-a impus după o oră şi 40 de minute în faţa câştigătoarei din 2021 de la US Open şi va evolua în turul următor împotriva letonei Jelena Ostapenko (11 WTA, favorită nr. 8).

Rezultate de luni:
Anhelina Kalinina (Ucraina) – Emma Răducanu (Marea Britanie) 6-0, 7-6 (8/6)
Paula Badosa (Spania) – Ashlyn Krueger (SUA) 6-3, 4-6, 6-4
Emma Navarro (SUA/N.16) – Jasmine Paolini (Italia) 6-3, 7-5
Elise Mertens (Belgia) – Peyton Stearns (SUA) 6-2, 6-3.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Fii primul care comentează

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.