Englezii anunță când va juca Radu Drăgușin 

Radu Drăgușin vede acum ce proastă alegere a putut face în iarnă, când a insistat să meargă de la Genoa la Tottenham pentru suma de 25 milioane euro plus alte cinci bonusuri, deși avea ofertă și de la Napoli și, mai ales, de la Bayern Munchen.

 

Românul a venit la Londra fascinat de ideea de a juca în Premier League, dar dezamăgirea este cruntă, pentru că deși a fost titular meci de meci la Genoa la echipa pregătită de Ante Postecoglou, internaționalul român a adunat numai opt minute în toate partidele, socotind aici timpul regulamentar, nu și prelungirile. Iar în ultimele trei meciuri nu s-a mișcat de pe banca de rezerve. Furia suporterilor lui Spurs la adresa tehnicianului australian este foarte mare, ei considerând că pur și simplu Postecoglou își bate joc de Dragon sau Robocop, două dintre modurile de a-l denumi pe Drăgușin datorită fizicului său impresionant, nedându-i nici cea mai mică șansă, deși a costat o sumă impresionantă.

Din păcate, jurnaliștii englezi nu cred că lucrurile se vor schimba în viitorul apropiat, apreciind că poate doar în situația în care s-ar accidenta unul dintre Cristian Romero sau Micky van Ven, titularii posturilor de fundași centrali ar exista ceva șanse pentru Radu de a fi luat în considerație. Iată care este opinia chiar a celor din casa Tottenham, de la publicația online Spurs Web.

Aceștia au făcut o analiză a transferurilor făcute de Ange Postecoglou, de când este la cârma lui Tottenham. Radu Drăgușin a fost plasat abia pe locul 6 din 9 în acest top.

„Este dur să-l plasezi pe Drăgușin atât de jos pe listă, dar fundașul român a bifat doar 8 minute de când a venit de la Genoa, în ianuarie, pentru 25 de milioane de lire sterline (n.r. se referă la minutele din timpul regulamentar, fără prelungiri).

Aportul lui Drăgușin de până acum face dificilă misiunea de a judeca fundașul. Totuși, performanțele impresionante ale tânărului de 21 de ani în Serie A din acest sezon sugerează că el s-ar putea afla mai sus pe această listă.

Având în vedere cât timp au lipsit Romero și Van de Ven în prima jumătate a sezonului, există motive justificate să credem să îl vom vedea pe Drăgușin în teren în lunile următoare.”

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Pe unde or mai fi, „marturisitorii” lui Burleanu, care il injurau cu spume la gura, pe Ianis Hagi.
    Despre portarul nationalei, care freaca banca de rezerve la Atletico, mai este cazul sa vorbim?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.