Eșec în Coaliție: Negocierile pe comasare, în blocaj

Liderii coaliţiei de guvernare s-au reunit într-o nouă şedinţă luni, de la ora 16,00, pentru a discuta despre organizarea alegerilor în acest an.

Negocierile s-au încheiat fără rezultat, urmând să fie reluate la sfârșitul săptămânii.

Înaintea întâlnirii, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că PNL trebuie să aibă propriul său candidat la prezidențiale, iar negocierea acestor chestiuni nu este benefică pentru procesul democratic.

El a spus că are mandat din partea Biroului Politic Naţional al PNL pentru a negocia în coaliţie comasarea alegerilor şi orice altceva în afara acestui mandat nu poate fi asumat de conducerea partidului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

11 Comentarii

 1. Vraja marii! „Marele PNL” nici cu lupa nu se vede! Johannis i-a distrus complet! Prin străini înșine! Niste leproși!

 2. Clanurile interlope din politica românească împart tara de parcă ar fi propriul cont. Cică, s-a blocat Centura Politicii principala! Atenție șoferi și cetățeni, s-a blocat Centura principala politica și poliția da amenzi la greu sa poată face planul obligatoriu 😂😂😂!

 3. Fals, neintelegerile nu sunt de la comasare, asta-i visul vostru, al micutilor, nu se inteleg pe un candidat comun la presedentie ! Motiv pentru care a aparut notiunea de „rotatie”.

 4. Comasate sau nu, rezultatul alegerilor e mai imprevizibil decât cred șmecherii noștri.

 5. Ciucă președinte?… păi cine crede că-l voteza pe acest troglodit?…
  La groapa de gunoi a istoriei!…

 6. „rezultatul alegerilor e mai imprevizibil decât”

  Corect, nu stie daca PSD face guvern cu PNL sau cu minoritatile de toate felurile. Restul fac poze cu mobilul in Parlament, daca intra.

 7. Jigodiile liberale care i-au furat pe români și au distrus clasa mijlocie și au îmbogățit multinaționalele, vor merge pe urmele țărăniștilor. Niste trădători de neam și țară la ordinul lui Soros! Vezi protestul micilor agricultori falimentați de șmecherii liberali de la APIA!

 8. ”Eșec în Coaliție: Negocierile pe comasare, în blocaj”
  Daca trec de blocaj le recomand sa se aleaga pe viata sa nu mai trecem prin asa greturi.
  De acum si pana la alegeri va fi trist si dezgustator sa mai urmaresti stirile.

 9. Atenție la această perioadă, cea cu comasările în care sunt hotărâți la procentaje! Asta e demonstrație clara că, votul cetățenilor nu mai contează de ani de zile, adică, se înțelegeau la procente pentru că, PSD are cei mai mulți membri=cel mai mare procent atribuit, PNL în jur de 22-25%, ceva mai puțin că procent și restul: usr pe ici colo câte un scursura(se vede la secțor 1 clotilda, ăla de la Timișoara și nu numai), pmp sau UDMR ceva sub procentul sondajelor pe care se bazează la împărțirea procentelor! Oare de ce au câștigat panaramele de lux din politica alegerile direct in funcții plasati fara nicio contestație, mă refer la clotilda care nu a fost deranjată daca anterior prin înțelegere a fost plasată? Așadar, cu cât mai mulți la alegeri votat buletine, cu atât procentele pe baza de înțelegeri anterioare, cresc la unii sau alții! Doar boicotul total, sau, alt partid votat masiv, ne mai salvează chiar daca alegerile sunt scumpe rău! Atenție, procentul de la alegeri, îl vir folosi la redistribuire după finalizarea alegerilor! Și iar îi vom avea în prim plan în politica! Sper că nu ați uitat când liberalii au gust scuipați la alegeri de cetatrni și au fost numiți politic încât credeai că a fost falsificat votul.

 10. Alinuta ….a sustine ca PNL are traditie in a da Romaniei presedinti si este o datorie sacra a lor ca dupa Basescu si Malai Mare sa ne mai pricopseasca cu alt natang. Astia dupa ce ca sunt maro la cur ridica si pretentii!

 11. Votăm pe aia care fac poZe cu telefonul !
  Că ăilalți au făcut 170 miliarde coco datorie externă și Colonie Eșuată, măRog…🤮

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.