Europa se scufundă precum Titanicul

Încet, dar sigur, Europa pare că are șansa Titanicului. Se va scufunda rapid, numeroșii pasageri (europenii, în cazul de față) având prea puține bărci de salvare la dispoziție.

 

Iar cu un căpitan precum Joe Biden, soarta navei pare bătută în cuie. Este gluma amară despre cum văd românii viitorul Bătrânului Continent, glumă care circulă pe net așa că v-o împărtășim și vouă. Să cânte muzica!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 9

21 de Comentarii

 1. Este realitate 100%. Depinde de timp care oricum este foarte scurt. Si atunci ce importanta mai are daca Ursula sau un Johanis va fi dirijorul?

 2. Si cind te gindesti ca tot un Aisberg o scufunda ! … Oooopsss ! E considerat „antisemitism” ? …

 3. Mă,. Ce ți-a zis Orban Viktor acu doi ani ?? Că te-ai impușcat in picior cu ”sancțiunle”,. Că ești prostu care nu vede dincolo de nas.. Ceea ce ai distrus acu nu vei reface nici in decenii.. Poate a greșit Orban și de fapt te-ai impușcat in cap..

 4. Aveti si voi o placere sa tot cantati prohodul,ba al Europei,ba al SUA, vai mama voastra de asiatici,nimic nu va iese

 5. Cu Europa se va intampla exact ce-si doresc americanii, UE nefiind NIMIC ALTCEVA decat o TABARA MILITARA AMERICANA. Iar americanii au facut tot ce au putut sa impiedice dezvoltarea UE inca de la aparitie.

 6. Marele scUrs ma, tu ai impresia ca toti is botanisti ca tine si se uita in gura magraonului cu buze vinete de la Pesta? iar te dai mare si esti doar un nimurug

 7. Europa e o Colonie amerloca. Si nu se scufunda. Europa de azi este asemanatoare cu Sfantul Imperiu Romano German condus de Imparat ales, majoritar Habsburg. Dar UE este in format mult mai centralizat.. Dupa anul 800, Europa de vest formeaza Sfantul Imperiu Romano German, descentralizat, prin care rezista Imperiului Otoman pana la aparitia Imperiului Tarist care preia apararea intregii Europe de Vest si de Est. Sprijinit de Rusia,Imperiul Romano German rezista pana pe la 1805 cand Napoleon Bonaparte il termina…Napoleon incearca sa termine si Rusia dar este invins de rusi. Dupa prabusirea Imperiului Romano German lumea intra in faza Statelor nationale pana pe la 1940…Imperiul UE de azi se va prabusi odata cu marea Invazie in Rusia care deja se intrevede…Imperiul centralizat UE spera sa realizeze ceea ce nu a realizat cand era condus de Adolf Hitler. Fara SUA nu se descurca, de aceea Imperiul UE se supune SUA.

 8. @ intox

  Ce bine îți șede nickname-ul ! Ti l-ai ales singur ?

  Ursul are dreptate, Orban la fel. Continua sa stai cu creierul în poziția OFF, bea-ți ciorba, uita-te la meci și continua sa faci abstracție de ce se-ntâmplă-n jurul tău, și vei fi fericit !

 9. Sa mai spuna cineva ca nu dau roade sanctiunile impuse rusului.
  O scufundare lina tot scufundare e!😁😁😁😁😁😁😁😁

 10. Colo Nelu Stiai ca pupi in fund un bursier soros si rasist infect si fudul care nu are alta treaba decat sa imi manjeasca cu noroi natia aproape in fiecare zi? tradatori prosti, trebuia sa vina magraonul sa va zica cum sa respirati si ce sa credeti?

 11. Intox-icatul ca orice rusofob si lingau amerikaka este de o prostie rar intalnita. De fapt nici el nu stie de ce este rusofob dar asa este trendy. Marsh la Harkov, intoxicatule!

 12. Sunt timpurile de așa natură! Chiar nu vedeți că totul e împotriva omenirii, a păcii, a stabilității, a avea din ce trai liniștit cetățeanul, a păcii, a sănătății cetățenilor 😯?! Nu se vrea decât „noi-fumatii” și daca pătrunde generația de tineri, sunt căpăciți imediat daca nu cumva sunt profesionalizați pe aceeași linie că acțiuni. Din tot ce am calculat pe baza de date personale și am calculat, nu gluma, 85-90% nu au ce căuta în conducerea țărilor și a oricăror entități, sunt doar pentru ei și troglodiții căpoși care îi mențin în funcții prin orice metode.

 13. Inca ar mai fi o mica speranta ca Europa sa inceapa sa-si revina ,daca scapam de americani si ramanem asa cum eram inainte de a ocupa ei toata Europa.Toate relele care s-au abatut peste acest Continent au venit de la americani ,inclusiv educatia ,criminalitatea,drogurile,afacerile murdare ,moda etc.etc.Astia trebuiesc trimisi acasa la ei cit mai repede !

 14. Putin a dat o lege saptamana trecuta: copiii rusi vor invata la scoala cum sa se ocupe de treburile gospodaresti.. intre timp, copiii europeni invata cum sa sp si sa se fic..si alte chestii specifice satanismului si lgbetismului. care parte va avea un viitor?

 15. Este narativ rusesc. Asta a spus Putin un Coreea de Nord cum că Occidentul…in timp ce se plimbau cu o mașină occidentală
  . Bai gurnaliști de la Cotidianul,pe fata faceți propaganda rusească.

 16. „cu un căpitan precum Joe Biden, soarta navei pare bătută în cuie”.

  Total greşit! SUA a aplicat pentru Europa doctrina Wolfowitz, pe care o aplică de altfel cu toate celelalte țări din lume, fiindcă nu concepe să fie altceva decât hegemon, colonist global şi jandarm mondial. Motivul pentru care a intrat în război cu Rusia şi va declanşa probabil un război şi cu China este acela că nici Rusia şi nici China nu acceptă să fie Colonii.
  Europa a fost deja învinsă într-un război murdar, ascuns, pe care SUA l-a purtat cu Bătrânul Continent şi pe care l-a câştigat prin corupție şi cumpărarea politicienilor locali. Globaliştii, prin pârghiile de la Washington, au inventat UE cu instituțiile sale odioase punând la comandă indivizi aserviți precum Ursula & Co şi colonizând Europa pentru a-i suge complet resursele.
  Deci Biden NU este căpitanul incompetent al vasului numit Europa, ci este comandantul submarinului care a torpilat Europa!

 17. Titanicu’ UE nu se va scufundaseu dar va face o mica escala in Evul Mediu. Continuati cu sanctiunile, vrem energie scumpa oiro-atlantica. Face bine la competitivitate. Piticule cracanat, nu arunca ciunga, refoloseste-o, pentru ca una noua s-ar putea in viitor sa te coste un rinichi!

 18. Doamna Magda, sunt de acord cu titlul articolului, și aș intra puțin în câteva detalii pentru a încerca să explic și altora de ce Europa e în cădere liberă.

  Prima problemă, și cea mai serioasă, e cea demografică, de unde și dorința de a aduce migranți, care la ora actuală se dovedesc a fi o problemă din moment ce motorul economic s-a gripat.

  A doua sunt relațiile comerciale de care depinde, și anume cele cu Rusia și China. Cu prima relațiile s-au întrerupt (cel puțin la vedere) iar a doua putere comercială a fost antagonizată cu cereri nepotrivite aș zice eu (ultima găselniță e taxa pe mașinile electrice).

  A treia mare problemă e cea energetică. Franța a pierdut resursele din Africa, Germania importurile de materii prime rusești.

  A patra problemă e cea legată de investiții. S-au investit enorm de mulți bani, chipurile pentru a salva planeta, dar ce să vezi în Germania nu prea arde Soarele, iar când arde lumea e în concediu (sic).

  Și a cincea (și mă opresc aici) e că băieții au trecut pe economia de război. Numai că ghinion, nu poți mânca gloanțe. Iar în plus un soldat înseamnă un om în minus în producție.

  Dintre cele expuse, primele trei nu au rezolvare, ba mai mult ne vor trage și pe noi în jos!

 19. Nu se plimbau cu o mașină Occidentală ci cu un Aurus Senat, p.r.o.s.t.a.c.
  Caută pe YouTube, e fabricat în Urcraca,…😜

 20. O Europă de la Lisabona până la Vladivostok a speriat hegemonul de moarte.. Rusofobia aprigă și acidă s-a îmbibat în români după un atac mediatic de zeci de ani dus de Big Brother cu teama de a rămânea la margine de drum.. Rușii nu vor mai da resurse cu același preț „partenerilor strategici” iar economia mondială treptat se va muta în Asia.. Un cetățean SUA cheltuie resurse de șase ori mai mult decât un cetățean din Orientul Mijlociu.. Deci ei, SUA, trebuie să facă ceva.. Și dacă va fi război o să fie rău pentru toți..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.