Eveniment important, nume și haine, ”pe măsură”. ”Cred că te-ai îmbrăcat invers”

Fostul jucător de la Barcelona  Marc Bartra a atras atenția de curând, însă nu pentru el au întors toți capetele. Fundașul la Real Betis  s-a afișat cu iubita  Jessica Goicoechea, la Gala Latin Grammys 2023, desfășurată joi seara la Sevilla.

La un așa eveniment s-au gândit să aibă și ținute pe măsură. El fără cămașă, sacou direct pe piele, iar ea a luat ”rochia cu spatele”. Îndelung comentat, stilul vestimentar a fost, cu mici excepții, de neînțeles pentru public.

Ținutele celor doi au generat așadar multe polemici.

”Cred că te-ai îmbrăcat invers”, a dat verdictul unul dintre internauți, sau ”Oops, ți-ai pus rochia invers”.

”Ai uitat cămașa în mașina de spălat?” a fost întrebat, la rândul său, Marc Bartra, pe care admiratorii l-au sfătuit să revină la ținutele de odinioară. ”Te rog să te îmbraci ca pe vremuri, ca să arăți mai bine”.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

2 Comentarii

  1. Penibilant! Fotbal ba, figuri cu carul la matracucul. Despre gospodină ce sa mai spui?…

  2. in opinia mea trebuie sa scoti in evidenta ce conteaza cu adevarat in cv, fotbalistul sa se prezinte in chiloti sa ii vada lumea picioarele/ tipa sa se prezinte goala,adica deschisa experientelor si muncii in echipa
    asa. numai pe jumatate,nu stiu daca a convins

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.