Exerciţii militare în Poligonul Babadag

Traficul autovehiculelor pe drumul judeţean 222, pe segmentul Enisala-Sălcioara, este restricţionat începând de vineri, pentru exerciţiile militare cu muniţie de război care au loc în Poligonul Babadag, potrivit unei adrese a Ministerului Apărării Naţionale, făcută publică pe site-ul Consiliului Judeţean.

Exerciţiile militare vor avea loc în perioada 1-8 martie, între orele 9.00 şi 23.59, în perioada 11-15 martie, în intervalul orar 8.00-23.59, şi în perioadele 18-22 martie şi 25-29 martie, între orele 9.00 şi 23.59, iar traficul între satele Enisala şi Sălcioara va fi restricţionat cu două bariere.

„Tragerile se vor executa fără întrerupere pe interval de 60 de minute, cu pauze de 15 minute între ele, pentru decongestionarea traficului rutier. Pentru rezolvarea unor situaţii de urgenţă se va lua legătura în mod obligatoriu cu Centrul secundar de Pregătire pentru luptă Babadag la numerele de telefon 0240/562.805”, se specifică în sursa amintită.

Autorităţile le recomandă şoferilor care vor să ajungă în satele Sălcioara şi Enisala să ocolească poligonul militar şi să folosească ruta alternativă care include oraşul Babadag şi satul Jurilovca.

„Nerespectarea recomandărilor poate duce la consecinţe grave de care Unitatea Militară nu se face răspunzătoare”, se menţionează în sursa citată.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

  1. Așteptăm știrile cu răniții, călcații de tanc, striviții de camioane etc. Eventual, un portret al lui elenu popu. Martir al poligonului poliglot Babadag.

  2. „MULTE BUCHETE DE GHIOCEI ȘI BRÎNDUȘE PENTRU TOȚI ROMÂNII, PACE ÎN LUME,SĂNĂTATE,ARMONIE,FERICIRE ! CELE RELE SĂ SE SPELE CU PLOILE PE CARE LE AȘTEPTĂM!” DOAMNE AI GRIJĂ DE NOI!-DAR E CHIAR MARE BĂȚUL PE CA-L BAGĂ NATO PRIN GARD!

  3. „în perioada 1-8 martie, între orele 9.00 şi 23.59, în perioada 11-15 martie, în intervalul orar 8.00-23.59, şi în perioadele 18-22 martie şi 25-29 martie, între orele 9.00 şi 23.59” DA NOI CÂND MAI PESCUIM ȘI CÂND MAI SEMĂNĂM! ORI NU MAI ARE ROST -NE VOR VENI TOATE DE RACKEȚI! MĂRȚIȘOR ,MĂRȚIȘOR-CUM NE LAȘI ÎN CAPULGOL!

  4. Fac ei jocuri d-astea, ca o sa-i prajeasca rusii de vii. Sunt zvonuri ca rusii au adus turbincile nucleare aproape de granita cu Ucraina.

  5. Astia din Vest ne baga in razboi cu Rusia, cum ne-a bagat si Hitler..

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.