Ședința PSD, la mănăstirea Sâmbăta de Sus, PNL, în Poiană

Ședința PSD pentru stabilirea candidatului la prezidențiale a avut loc la Mănăstirea Sâmbăta de Sus.  Consiliul Politic Naţional al PSD s-a reunit, vineri seară,  într-un centru de conferințe, sala „Academiei Sâmbăta”. 

Nume cu rezonanță puternică în rândul credincioșilor, această alegere stârnește mirare

Liberalii se întâlnesc și ei, tot la munte, tot pentru a disemina rezultatul alegerilor și a stabili strategia pentru prezidențiale.  PNL a ales Poiana Braşov.

În curtea mănăstirii se aud cântări bisericește și clopote bătând. PSD și-a pregătit și acatise, întreabă nedumeriții.

Mănăstirea Sâmbăta, cunoscută și sub denumirea Mănăstirea Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus, este un așezământ monahal de călugări, loc de reculegere  pentru foarte mulți credincioși.

 

Memoria Părintelui Arsenie Boca este strâns legată de numele acestui așezământ.

”Mănăstirea Brâncoveanu este renumită ca loc de reculegere, mângâiere şi întărire sufletească pentru credincioşii şi vizitatorii ce se roagă ori poposesc la acest sfânt locaş”,  se arată în mesajul  postat pe pagina de Facebook a mănăstirii.

Chilia Părintelui Arsenie Boca a rămas ca o mărturie nestinsă a viețuirii sale isihaste în Munții Sâmbetei

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

12 Comentarii

 1. Adică banditismul ăstora de la PSD are binecuvântarea BOR??!!!
  Deci noi, poporul, suntem o turma de slugi pe care ăștia îl subjuga prin hoție și furt cu ajutorul BOR!!
  Strigător la cer!!
  Ne țin în întuneric de sute de ani, cei cu IQ mai ridicat au plecat din țară, aici au rămas ăștia spălați pe creier care fac ce zice popa iar cei care mai lupta sunt prea puțini.
  În timpul campaniei electorale, PSD prin primarii și șefii de CJ au donat o mulțime de bani, clădiri istorice și alte beneficii către BOR și acum vor sa impună și președintele țării!!😡🤮
  Ne-am întors în feudalism!!

 2. Mizeriile astea umane din politica, murdăresc orice lăcaș de cult ortodox. Credincioși nevoie mare in ortodoxie, dar credincioși în furt, înșelat și escrocat, se închină la picturi pentru a continua practicile.

 3. Şedința are loc la Mănăstirea Sâmbăta de Sus, dar deciziile se iau la Mănăstirea Secu.

 4. Haoleu ! Pazea,ca a venit Satana la manastire.Frumos,tov. Scripcaru ! Foarte frumos,bre ! Nici nu te-ai intors bine si deja mustesti a naravuri vechi.Unul dintre ele este SLUGARNICIA GRETOASA.

 5. … nu-i chiar asa.Doamne ajuta si sa primeasca gandul cel bun!

 6. Dupa ce a intrat (editat) Marcel cu liota de draci in manastire, cred ca nici macar o suta de soboare de preoti „inarmati” cu cadelnite si anafura nu mai pot sa scoata mirosul de pucioasa din lacasul sfint ! Poate citiva exorcisti, ceva …

 7. Cind i-o vedea Icoana Maicii Domnului pe toti borfasii astia, chiar ca va incepe sa plinga cu lacrimi amare ! Iar Arhanghelul Mihail isi va da seama ca inca n-a reusit sa ucida balaurul ! …

 8. PSD peste tot unde ajunge imputeste. BIserica nu mai reprezinta nimic altceva decat o cloaca unde politrucii se pisha cu bolta.O discutie de taina intre mafioti.

 9. @Domnilor:
  BOR nu se mai ocupa de mult de ce trebuie, e interesată doar de păstrarea puterii și a privilegiilor in detrimentul intereselor cetățenilor acestei țări, a bunăstării oamenilor, din păcate!
  Nu are Dumnezeu legătură cu marsaviile ăstora care doresc cu orice chip ca tara asta și poporul ăsta să se întoarcă în timp și sa trăiască intr-o bezna totala, doar ca ei SISTEMUL sa poată fura și jefui in continuare.
  Și Brâncoveanu a crezut ca își cumpără iertarea păcatelor plătind cu mult aur popii și a sfârșit asa cum se știe..!
  Dumnezeu vede și judeca după dreptatea lui!
  Ați văzut ce „personalități ” sunt inscripționate pe o placa de marmură în interiorul Mănăstirii Brâncoveanu de la Sâmbăta de Sus?
  Majoritatea s-au îmbogățit din sărăcirea acestui popor iar unii dintre ei au fost dovediți colaboratori ai vechii Securități.
  Și dacă ne gândim și la legăturile acestui lăcaș cu Securitatea prin mitropolitul Antonie Plamadeala, vedem ca nu pe Dumnezeu îl cauta la Mănăstire, acești nemernici!

 10. @antonia
  USR-ista debila, nu intereseaza pe nimeni parerile tale.
  Sunteti o adunatura de scursori reuniti in jurul lui Coldea.
  Mars in Siberia , javre ordinare.
  Latrati degeaba, procurorii care va tineau spatele au iesit la pensie sau tac malc caci le vine randul.

 11. Petrov scrii numai mizerii. Am fost la Academia Bisericeasca de la Sambata de Sus. Au un hotel de 4 stele si pregatesc numai bucate si vinuri alese pentru alesii neamului. Sala de conferinta cu amfiteatru, biblioteca, sala de lectura. Habar nu ai ce conditii de viata au inaltii ierarhi si cum traiesc!!! De aia toti
  guvernantii au dat f.multi bani la BOR ca sa ii slujeasca pe alesii neamului.

 12. Ăștia pângăresc totul. Și-așa sinodalii BOR sunt implicați până peste cap în politică, masonerie, ecumenism și schisme. Mai trebuie ținute și ședințele FSN-ului pe la mănăstiri…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.