Explozie într-un bloc din Craiova, o persoană a decedat

O femeie a decedat sub dărâmături şi două persoane au fost transportate la spital în urma  unei exploziii care a avut loc, miercuri seara, la un bloc de locuinţe de tipul P+1 din municipiul Craiova, în urma căreia s-a prăbuşit o parte a etajului 1.

Potrivit ISU Dolj, aproximativ 50 de persoane au fost evacuate din imobil, iar pentru optimizarea misiunii de răspuns, la nivelul judeţului a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, care presupune suplimentarea resurselor medicale la faţa locului.

O explozie neurmată de incendiu a avut loc, miercuri seara, la un bloc de locuinţe de tipul P+1 din municipiul Craiova, în urma căruia s-a prăbuşit o parte a etajului 1, iar trei persoane au fost afectate, dintre care una este inconştientă.

La faţa locului s-au deplasat o autospecială de stingere, două autospeciale de descarcerare, un container multirisc, o autospecială pentru transport victime multiple, o unitate de terapie intensivă mobilă, trei ambulanţe SMURD şi două ambulanţe aparţinând SAJ.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

2 Comentarii

 1. -Craiova?
  -drone la Deveselu?
  -Caracal!
  (pa motiv e mai departe de Bucuresti,
  d-aia)

 2. Cine stie ce babalac fara creier s-a gasit in treaba sa monteze butelia la aragaz, fara sa aiba habar de nimic si fara sa controleze etanseitatea cu spuma de sapun. Ca de mirosit e clar ca nu-i functiona pifometrul.
  Din imaginile prezentate la TV, se pare ca blocul acela trebuie acum demolat.
  A facut si el un ghine locatarilor……[Rumburak]

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.