Fabulos. Chirilă a cucerit aurul!

Sportivul român Cătălin Chirilă a cucerit medalia de aur în proba de canoe simplu pe 1.000 metri, sâmbătă, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Szeged (Ungaria).

Chirilă a fost cronometrat cu timpul de 4 min 03 sec 010/1000, fiind urmat de cehul Martin Fuksa, la 244/1000, şi de moldoveanul Serghei Tarnovschi, la 2 sec 734/1000.

Apoi, Chirilă s-a clasat pe locul al patrulea în finala probei masculine de canoe simplu, sâmbătă, la Campionatele Europene de kaiac-canoe de la Szeged (Ungaria).

Chirilă, care a cucerit medalia de aur, sâmbătă, la 1.000 metri (probă olimpică), a fost cronometrat cu timpul de 1 min 51 sec 875/1000.

Medalia de aur a fost cucerită de moldoveanul Serghei Tarnovschi, în 1 min 50 sec 432/1000, medalia de argint a fost obţinută de rusul Zahar Petrov, la 10/1000, iar bronzul a revenit cehului Martin Fuksa, la 816/1000.

Chirilă va mai evolua, duminică, în proba de canoe simplu pe 5.000 de metri (ora 15:38).

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

5 Comentarii

  1. Un adevarat luptator. Va duce mai departe mostenirea lui Ivan dar va merge si mai departe de atat. Multa sanatate si medalii cat mai multe!!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.