Face curte UDMR înaintea votului din Parlament

Marcel Ciolacu a declarat, marţi, după întâlnirile avute cu parlamentarii din grupurile UDMR şi al minorităţilor naţionale pe tema măsurilor fiscale pentru care Guvernul urmează să îşi asume răspunderea, că a fost o informare, menţionând că nu au fost impuse amendamente din partea acestora, iar în privinţa susţinerii măsurilor nu a primit un „nu hotărât”.

„A fost o informare, nu avem înţelegeri. Am stat cu grupurile de vorbă şi urmează să decidem. (…) Până acum nu avem un „nu” hotărât. Nu au fost amendamente impuse”, a afirmat Ciolacu, după întâlniri, întrebat dacă s-a înţeles cu UDMR şi minorităţile naţionale pentru a susţine aceste măsuri.

Alături de Ciolacu au fost prezenţi la întâlniri ministrul de Finanţe, Marcel Boloş, şi vicepremierul Marian Neacşu.

Premierul Marcel Ciolacu a avut o întâlnire, marţi, la Palatul Parlamentului, cu preşedintele UDMR, Kelemen Hunor, şi deputaţii şi senatorii acestei formaţiuni.

Alături de Ciolacu la această întâlnire au fost prezenţi ministrul de Finanţe, Marcel Boloş, şi vicepremierul Marian Neacşu.

După întâlnirea cu UDMR, premierul merge şi la grupul parlamentar al minorităţilor naţionale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. Un titlu tendențios specific „foii” cotidianul.ro. Întâlnirea lu’ Ciolace cu UDMR care merge împreună și cu ministrul liberal al finanțelor, de unde rezultă că „acțiunea” a fost discută în coaliție,este de bun simț, bun simț care lipsește unora care mâzgălesc pe aici !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.