Facebook pană masivă

Update. Reţelele de socializare Facebook şi Instagram au început să funcţioneze din nou, după o întrerupere de peste două ore, provocată de probleme tehnice, care au afectat zeci de mii de utilizatori pe plan mondial, transmite Reuters.

„Mai devreme astăzi, o problemă tehnică a provocat dificultăţi oamenilor care accesau unele dintre serviciile noastre. Am rezolvat problema, pentru toţi cei care au fost afectaţi”, a declarat Andy Stone, purtătorul de cuvânt al Meta, într-o postare pe platforma de social media X.

Meta Platforms, ale cărei acţiuni au scăzut marţi după amiaza cu 1,2%, are aproximativ 3,19 miliarde utilizatori activi zilnic în familia sa de aplicaţii, care include WhatsApp şi Threads. Anterior, şi aplicaţia WhatsApp Business s-a confruntat cu probleme.

Rețeaua de socializare Facebook a suferit   o pană masivă marți după-amiaza. Utilizatorii au raportat,  începând cu ora 17.00, probleme atât cu contul de Facebook, cât și cu accesul la Facebook Messenger.

 Facebook îi informează că parola este greșită  atunci când încearcă să reintre în conturi.

Site-ul DownDetector, care monitorizează în timp real problemele tehnice înregistrate de marile platforme social media, a înregistrat în jurul orei 17:00 o creștere vertiginoasă a numărului de reclamații.

DownDetector a înregistrat de asemenea marți în jurul orei 17:00 o creștere subită a reclamațiilor legate de platformele Instagram și WhatsApp.

„Suntem la curent cu faptul că oamenii au probleme în a ne accesa serviciile. Lucrăm la asta acum”, a declarat într-o primă reacție a Meta purtătorul de cuvânt al companiei, Andy Stone. El a făcut comentariul pe platforma „X”, fosta Twitter, rețeaua de socializare deținută de Elon Musk.

În octombrie 2021, Facebook, Instagram și WhatsApp au căzut toate simultan,  serviciile Meta fiind atunci indisponibile timp de 6-7 ore.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

8 Comentarii

  1. Putin a fost și yahoo din Romania, dar în străinătate, nu în toate țările a fost pana.

  2. Deja tineretul bovin a intrat în vrie! Mai citiți o carte printata,drogaților!

  3. Mare tragedie.Mii de utilizatori stau geană în faţa calculatoarelor.Mulţi uită că nu au ce le pune în farfurie copilaşilor înainte de a merge la culcare.Mare tragedie după cum am spus la început.

  4. pentru multi facebook sau alte retele au ajuns echivalent cu internet si altceva eu nu mai stiu

  5. O citesc ei dar nu o inteleg. Cam 80 la suta din asa zisi oameni nu pot citi nici macar o poveste simpla.Atunci cum pot citi un roman de 2000 3000 de pagini?

  6. Facebook nu e doar pentru relationare intre rude.

    Prin intermediul platformei Facebook se face comerț inclusiv cu produse agricole sau utilaje. Exista afaceri intregi care depind de aceasta retea, cum este si emag fabricute de diverse, ateliere de mobila etc depind de comert online nu au neaparat showroom pe la Baneasa. Sau n-au deloc ca sunt prin cine stie ce sate unde au utilaje si productie.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.