Faceți cunoștință cu Tong Tong: Primul copil cu Inteligență Artificială

Tong Tong, o inteligență artificială cu formă umană, a fost creat de oamenii de știință chinezi de la Institutul de Inteligență Artificială Generală din Beijing (BIGAI).

Semănând cu un copil de trei ani, Tong Tong reprezintă un salt remarcabil în tehnologia inteligenței artificiale.

Tong Tong se mândrește cu capacități de învățare autonomă și cu abilitatea de a-și explora mediul înconjurător, o performanță asemănătoare cu călătoria de dezvoltare a unui copil.

În mod uimitor, creatorii săi afirmă că Tong Tong poate chiar să experimenteze emoții, întruchipând un nivel de sofisticare rezervat anterior domeniului SF.

Potrivit directorului BIGAI, Zhu Songchun, Zhu Songchun, un cercetător de renume mondial în domeniul inteligenței artificiale, pentru ca inteligența artificială să avanseze, aceasta trebuie să fie capabilă să îndeplinească o gamă infinită de sarcini și, de asemenea, să definească noi sarcini în mod autonom.

‘Pentru a avansa spre o inteligență artificială generală, trebuie să creăm entități care să poată înțelege lumea reală și să posede o gamă largă de abilități’, a spus el.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

5 Comentarii

  1. În sfârșit, se emancipează pedofilii cu venituri reduse. Sunt curios daca peste 5 ani „comunitatea” queer va”celebra” „căsătoria” dintre un „bărbat trans de descendență afro latina” cu un robot „queer cu identități sexuale multiple și fluide”(progress mai ceva ca energia nucleară) iar papa va scoate pe gură o bulă de binecuvântare a noii familii care va adopta un șoarece „umanizat” marca wuhan și două pisici AI.

  2. Io am vazut emotii reale si in filme. Daaa e uimitor cum personajele alea sufereau, plangeau sau radeau. Dar unele gandeau si chiar faceau investigatii politiste. Cine ar fi crezut!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.