Familia Mititelu la un pas de o mare tragedie!

Familia Mititelu, care finanțează lanterna roșie din SuperLigă, FC U Craiova 1948, a fost sâmbătă seară la un pas de o mare tragedie. Adrian Mititelu Junior a fost dus de urgență la București și internat la ATI la Spitalul Floreasca după ce ar fi înghițit o supradoză de pastile, despre care nu se știe încă exact ce anume erau.

Prin Craiova a început deja să circule vestea că beizadeaua familiei Mititelu, aflat în mare ceartă cu tatăl său, Adrian Mititelu, pe seama faptului că acesta ar duce de râpă echipa de fotbal, ar fi vrut să se sinucidă. Motivul ar fi că a pierdut un milion de euro la ruletă.
Dar tatăl său dă asigurări că nici vorbă să se fi întâmplat așa ceva și că băiatul său era foarte supărat în ultima vreme din cauza situației echipei de fotbal și ajunsese să ia pastile antidepresie. În opinia principalului finanțator al clubului probabil că a luat, fără nici o intenție de a-și pune capăt zilelor, o pastilă, două mai mult. Iar în privința banilor pierduți la ruletă de asemeni răspunsul este negativ, juniorul cheltuind bani în neștire doar când e vorba de femei.
„Doamne, ce aberații! Nebunii și elucubrații! Ai cuvântul meu că nu e nici vorbă de așa ceva. Singurul lui mod de a cheltui bani este plimbatul divelor prin vacanțe. Nu joacă la ruletă, nu se droghează și nu consumă alcool. Stresul cu fotbalul este cauza principală, retrogradarea îl macină”, a declarat Adrian Mititelu senior, în exclusivitate, pentru ProSport.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. Baieteii inghit bile de rulment. In cazul acesta, tragedia s-a intamplat cand a fost conceput, bine ca n-a facut ca Iorgulescu sau ca ala de la 2 Mai.

  2. Mai bine ar gasi timp pentru familia lui. Fotbalul e doar un moft, pana la urma

  3. Saracu micuțu Mititelu, doza a fost exagerată. Acum a scăpat, dar nu se știe cu ce urmări.

  4. Asta chiar ne crede prosti? Supradoza pt depresie?🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.