Familia Regală a României, invitată la ceai de Regele Charles

Majestatea Sa Margareta și Principele Radu au fost invitați de Regele Charles al III-lea la un ceai, la Palatul Buckingham.

Familia Regală a României e într-o vizită de două zile în Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Întâlnirea cu Regele Charles al III-lea, mare susținător al României și rudă a custodelui Coroanei Române, are un caracter privat.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

18 Comentarii

 1. Familia Johanis se prinde in hora cu africancele iar Familia Regala sta la taifas cu regele Marii Britanii. Fiecare reprezinta Romania la nivelul sau de inteligenta si cultura.

 2. Unicitatea Republicii Romania: familia regala,printi,printese,custode de coroana- bani si iar bani garla caci obrazul subtire trebuie intretinut bine!
  Numai poporenii se sufoca de cate greitati duc!

 3. ce o tot tineti cu cliseul „familia regala „?!?! ultimul rege al Romaniei a fost Ferdinand(de fapt sotia lui,Maria ). Carol al II-lea un aventurier,iar mihaita…fie-i tarana usoara!

 4. La un ceai și patru sandvișuri, că să fie știrea corectă.(vezi poza)

 5. „Unchiule, ce zici, restauram monarhia in Romania? De acord nepoata, dar poporul ce zice ? Zice ca e de acord, cu conditia sa importam din Anglia si Common Law”

 6. Intreb pentru un prieten: colonia e republica monarhica sau monarhie republicana?

 7. Militiene, nu este vorba de unchi si nepoti (aia sunt la tine in Salajul securist) ci de veri de gradul trei. Pune mana si citeste inainte de a baga capul in poza.

 8. Printul Carles nu este sustinator al Romaniei, cum se afirma in articol, ci doar al Transilvaniei si al grofilor unguri.
  Cat despre custode, e primita ca orice ruda saraca, cu condescendenta.
  De altfel nici regele Carol al II-lea n-a beneficiat de alt tratament la Londra in anii ’30 (si era Rege plin!).

 9. Da’ or sa dea curs invitatiei si daca-i invita Putin la ceai ? …

 10. „Omul nu va fi niciodată liber până când ultimul rege nu va fi sugrumat cu măruntaiele ultimului preot.” ~ Denis Diderot. Daca nu cunosti ce inseamna pentru planeta aceste linii dinastice de paraziti, ai crede ca Diderot este extremist.

 11. ‘ Familia Regală a României …’ nu există, din motive obiective, faptul că se înrudește cu regele Charles este un dat.

 12. Astazi 23 Noiembrie 2023 , este Ziua Recunostintei in America !

 13. Blat, bla… niște pârliți pe de o parte și un Moșbashit pe de altă parte

 14. Gramezi de bani inghite anual aceasta familie regala a Republicii Romania ! Cei care conduc tara , nu spun poporului care este baza legala ( formala ) a acestui jaf ! Nici presa nu este curioasa !

 15. FAKE-NEWS SUBVERSIV!
  Io asint Majestatea Sa Regala a Romaniei, si nu m-a invitat inca niciun rege inglish de doi bani sa beau ceai cu el! Nici nu intzeleg de ce, acest rasism, desi, impreuna cu Amica Mea Regala Mishteaux I Ne-Am aratat disponibilitatea de a-i face o vizita Imperiala tzopirlanului de la Viscri!
  Sa-l anuntze cineva, ca i-am trimis Cartzi de Vizita Regalo-Imperiale, si nu Ne place sa asteptam!

  Apropo, Margareta aia: nu-i garderobiera de la Teatrul Foarte Mic? ca-Mi pare cunoscuta!…

 16. D-na Duda Margareta cea care știe că nu este un MS, CERȘEȘTE pentru a treia oară din România averea antecesorilor regali, Regele Carol I, Regele Ferdinand și Regina Maria. Aceștia 3 regi reprezintă Casa Regală a României. Și PUNCT. ATÂT. Carol2 și fiu-său fostul-Mihai-abdicatorul-și-abdicatul au distrus monarhia iar ultimul a DESFIINȚAT, la cererea lui Stalin, prin abdicare, statutul de MONARHIE al României. Urmașele fostului-abdicatorMihai sunt cele mai mari cerșetoare la bugetul STATULUI ROMÂN. Ca urmare ar trebui să îl invitam pe REGELE CHARLES care este rudă de sânge cu REGINA MARIA și cu Domnitorul VLAD ȚEPEȘ să vină în România și să fie și Regele României, țară care astfel să facă parte din UK (Marea Britanie, Scoția, Irlanda de Nord și România) (românii și scoțienii se aseamănă in multe obiceiuri populare vechi). DOAMNE AJUTĂ-ne să scăpăm de mahalaua cerșetoare adusă în țară, CU OBRĂZNICIE după ’89 de fostul-Mihai-abducatorul. Păcat că președintele Ion Iliescu nu a știut atunci istoria care să îi permită să îl rejecteze pe obraznic.

 17. Lasa ca se revanseaza si sasul sibienesc. Va merge cu colinda de Craciun la vecinul sau Regele Cioaba. Au ce povesti din tineretile lor.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.