Fanii lui Liverpool, mobilizare generală pentru îndeplinirea ultimei dorințe a lui Sven Goran Eriksson

De curând fostul antrenor și totodată fost selecționer al Angliei, Mexicului, Coastei de Fildeș și al Filipinelor, suedezul Sven Goran Eriksson a anunțat că are cancer în fază terminală și ar mai avea de trăit maxim un an.

Eriksson a dezvăluit că toată viața a fost suporterul echipei FC Liverpool, pasiune moștenită de la tatăl său. Dar, din păcate, viața nu l-a purtat niciodată spre banca echipei pe care o pregătește de câțiva ani, cu mult succes, germanul Jurgen Klopp.

Ar fi fost încununarea carierei lui de antrenor, care a bifat destule nume mari de cluburi în carieră (Benfica, ambele echipe din Roma, Sampdoria, Fiorentina, Manchester City), dar niciodată nu s-a pus problema de a ajunge pe bancă pe Anfield Road.

„Sunt un suporter al celor de la Liverpool, la fel ca tatăl meu. Toată viața am fost! Așa că mi-am dorit întotdeauna să fiu antrenorul lui Liverpool. Din păcate, asta nu se va mai întâmpla, cu siguranță. Dar eu rămân încă un fan al lui Liverpool”, a transmis Sven-Goran Eriksson.

Evident, mesajul unui om care mai are puțin de trăit, a ajuns repede și în presa britanică și la cunoștința suporterilor lui Liverpool.

Și a început o campanie care are ca scop de a împlini dorința lui Sven Goran Eriksson.

Pe 23 martie 2024 va avea loc o partidă cu scop caritabil pe Anfield Road între legendele lui Liverpool și cele ale lui Ajax.

Fanii cer insistent conducerii clubului ca pe bancă să se afle Sven Goran Eriksson, iar tabloidul The Sunt a anunțat că sprijină această inițiativă.

Hai să-l convingem pe Sven să antreneze legendele lui Liverpool împotriva lui Ajax, o ultimă dorință pentru el”, a spus Douglas Horne, care este un cunoscut youtuber, dar și fan Liverpool.

Pentru că până la obținerea acordului clubului esențial este și ca suedezul să accepte să facă acest lucru, deși este măcinat de boală. John Gibbson, gazda unui podcast intitulat Anfield Wrap, a transmis: „Ar fi minunat, cred că oamenii ar aprecia asta!”.

Gibbson chiar i s-a adresat direct, public, lui Sven Goran Eriksson, rugându-l să accepte: „Ne-ar plăcea să vedem că îți îndeplinești visul de a o antrena pe Liverpool cu ocazia acestui meci dedicat legendelor. Așa că, dacă te putem ajuta să faci asta, ar fi fantastic!”

Atât a trebuit pentru ca în scurt timp rețelele de socializare ale lui Liverpool să fie pur și simplu luate cu asalt de suporterii care vor cu orice preț ca Eriksson să fie pe banca echipei lor la acel meci caritabil.

„Liverpool FC, să facem asta să se întâmple! Hai să îndeplinim dorința acestui om care este pe moarte”, „Hai să arătăm cu toții adevărata semnificație a #YNWA (n.r. – You’ll Never Walk Alone) și să facem visul lui Sven să devină realitate!”

Cu siguranță, în pofida suferinței, Sven Goran Eriksson va accepta propunerea și își va îndeplini ultima dorință.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

3 Comentarii

  1. Are cancer pancreatic detectat acum aproape 11 luni in urma unor analize amanuntite (de imagistica) in spital dupa un mini-AVC in urma caruia i-a venit ameteala si a cazut.

  2. Sigur a fost infectat de multiple ori cu SARS-CoV-2, un patogen cancerigen.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.