Fanii lui Tottenham, furioși pe Drăgușin  

 Manchester City a învins marți seară la Londra pe Tottenham cu 2-0 și a urcat pe primul loc în Premier League cu șanse uriașe de a lua din nou titlul.

 

Și din nou, ca și sezonul trecut, se profilează drama tunarilor de la Arsenal, care conduc multe etape la rând, pentru că pe linia de sosire titlul să ajungă la cetățenii lui Pep Guardiola. Care în weekend trebuie fie să bată acasă pe West Ham fie ca Arsenal să nu învingă la Londra pe Everton iar City să scoată o remiză. 99 la sută titlul va rămâne la Manchester, a șasea oară în șapte ani, unic în istoria Premier League la fel ca și faptul că va fi al patrulea titlu consecutiv, borne atinse de antrenorul Pep Guardiola.

Meciul a avut și un istoric aparte, fanii lui Spurs cerând pe față echipei să se predea, pentru ca titlul să nu ajungă cumva la marii rivali din vecinătate, Arsenal. Dar o bună parte dintre jucătorii lui Ange Postecoglou și antrenorul australian, în primul rând, au vrut ca să se joace corect, displăcându-le profund solicitarea suporterilor. Surpriza plăcută în ceea ce ne privește a fost titularizarea lui Radu Drăgușin lângă căpitanul Romero în centrul defensivei lui Spurs în timp ce Micky van de Ven a fost trecut fundaș stânga. Golurile lui City au venit după pauză, ambele de la Haaland, al doilea din penalty dar la 1-0 pentru oaspeți, în minutul 87 Son de la Tottenham a ratat singur cu portarul.

În ceea ce îl privește pe Radu acesta a făcut clar cel mai bun meci de când e la Tottenham. Prestație solidă, intervenții precise și o fază incredibilă spre finalul primei reprize, când a salvat cu capul racheta lui Bernardo Silva care să pregătea să explodeze în vinclul porții lui Vicario, al doilea jucător ca valoare de londonezi.

Antrenorul Ange Postecoglou a și spus după meci faptul că este foarte mulțumit de evoluția lui Drăgușin și că acesta va primi mult mai mult credit de acum înainte, arătând că se poate ridica la nivelul cerințelor de Premier League: Radu a făcut un meci foarte bun și este clar că a demonstrat că trebuie să fie luat de acum serios în considerație, pentru că are și calități și spiritul de Premier League.

Și presa a reacționat pozitiv la evoluția fundașului român. A primit nota 8, la fel ca Betancur, cea mai mare de la Spurs.

„A avut o intrare prin alunecare excelentă asupra lui Haaland, în minutul 18, după respingere și apoi o altă lovitură uriașă de cap dintr-un șut de Silva, deși spaniolul a fost semnalizat ulterior în ofsaid.

Românul a sărbătorit, în continuare, ca un gol momentul excelent, la fel ca Vicario. A continuat să se descurce bine pentru o mare parte a întâlnirii și va avea mult timp de joc în sezonul viitor.

Acesta a oferit un spectacol foarte bun împotriva adversarei de top”, au fost cuvintele apreciative ale jurnaliștilor de la football.london, la adresa lui Radu Drăgușin.

În schimb, pentru suporterii lui Tottenham, în dușmănie eternă cu cei ai lui Arsenal, nu au existat ochi să aprecieze jocul lui Radu. Dimpotrivă, el i-a enervat enorm și unii i-au cerut chiar rezilierea contractului, pentru că el și portarul Vicario nu voiau sub nici o formă să piardă și au făcut totul să împiedice victoria lui City.

„Radu Drăgușin și o intervenție care a fost sărbătorită ca un gol de fanii lui Arsenal”

Drăgușin, nu te mai bucura”

Vicario și Drăgușin sunt singurii jucători ai lui Spurs care nu vor să piardă meciul”

Reziliați-i contractul lui Drăgușin”

Bună intervenție, Drăgușin! Data viitoare folosește-ți mâna, mai ales când ești în careu”

Drăgușin se luptă pentru un transfer la Arsenal”

Drăgușin, nu e momentul, frate!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de fanii celor de la Tottenham.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.