Fanii nu știu ce să creadă. Cu ce se laudă Rifai înainte de Crăciun

Darurile Magilor de la Mănăstirea Sfântul Pavel din Muntele Athos  au ajuns pentru prima oară în țara noastră. Mănăstirea Pantocrator a fost destinație zilele acestea pentru mulți credincioși dornici să se închine. 

Denise Rifai, de religie musulmană, a ajuns și ea la mănăstirea din localitatea Drăgănești-Vlașca, județul Teleorman.

A făcut cunoscut acest  moment împărtășindu-l pe o rețea socială. Fanii, încântați,  însă și mai mulți  au fost uimiți. Nedumeriți au vrut să se  încredințeze că Rifai e de religie musulmană cum știau.

Participarea la un eveniment ortodox prilejuit de o sărbătoare creștină atât de importantă și încă la o mănăstire și nu o biserică de mir au făcut din moment prilej de pus întrebări.

Însoțită de o prietenă, invitată de onoare, Rifai a onorat evenimentu participând  la concertul de colinde al Grupului Psaltic Tronos, ”Plecarea Magilor”.

Denise Rifai  a postat pe rețelele de socializare colinde interpretate de Grupul Psaltic ”Tronos”, al Patriarhiei Române, fondat și dirijat de arhidiaconul Mihail Bucă.

Impresionată de cântări, Rifai a făcut și câteva live-uri pe Instagram.

Pe 25 decembrie,  de Crăciun, în  biserica mare a Mănăstirii Pantocrator va fi săvârșită Sfânta Liturghie arhierească, iar seara, de la ora 18.00, se va oficia slujba de Priveghere

Pelerinajul se încheie joi, 28 decembrie, cu Sfânta Liturghie săvârșită de părinții de la Mănăstirea „Sfântul Pavel” din Athos, de la ora 9:00.

Delegația va pleca către Grecia la ora 15.00.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Un semn de respect pentru poporul din care face parte.Și-n fond, Crăciunul se respectă, mai nou, și-n Orient.Iisus este considerat profet în Islam.

 2. sper ca nu vroia sa se detoneze …in mănăstirea:)) detoneaza prostii permanent la ’40 de întrebuci cu Denise Rifai’la canalul a la turca bre

 3. Femeia asta a fost sabotată pe plan romantic permanent de mass-media răutăcioasă în loc să fie ajutată să își găsească un soț. Nu este singura targhetata.

 4. @Baba Ranga
  -poate nu ai observa,
  tematica zilei la „cotidianu” era cu muieri,
  au bagat-o si pa maya maldovskayia in seama!

  (a lipsit duamna Carmen chiar ea:
  -se bucura de sotz,
  cum stiu ei)

 5. IO ma intreb, cu aceasta Ocaziune, CE inseamna ca OM un „FAN”. De cand ma stiu, m-a irat adanc Propensiunea UORA sa se umileasca urmarind pana SI FARTs ale Idolilor LOR …:)
  CUM adica sa imi fac un Scop in a intretine un CULT QvasiReligios pentru o Persoana UMANA, OM ca si mine, cu destule Calitati sau/si Defecte ?
  CE face, cu CINE … se fericeste, cu CINE se fericeste AZI, CE GANDeste …
  Sau INVERS, sa intervina in Viata IDOLILOR, sa le dea Sfaturi, sa ii certe …
  O NeBunie …
  Solutia UNICA este SCOALA CumTrebuie si in Masa.
  O Natie cu TOTI CeiEligibili la Ciribomflexer, adica TOTI Cei din Dreapta Curbii lu’ Gauss, Laplace si care trebuie „vanati” si chiar contra Impulsiunilor LOR de Moment, de Copii Zapaciti si UNuu’ sa NU scape, macar cu Liceuu’, da; BINE si COMPLET pregatiti.
  Oasemenea Natie va fi ImBatabila, in Conditii Normale.
  La Razboi … 🙂
  Finlanda mi se pare, din CE stiu, ca se apropie cel mai mult de acest IDEAL Vechi al meu, vis a vis de Romania.
  Da’ Prostia NU se da usor luata de Par si … 🙂
  Si Acolo Viata Boboulenilor de Rand este SCUMPA …

 6. IAR M-AU PRINS CU POVESTEA PREA LUNGA …
  CUM se poate ASAO Cestie Frumoasa la Noi, Romanii ?
  – BANI destui Dascalimiii, sa se DEA cu 1500 de Euro Lunar intr-un Invatator debutant SI Restuu’ Grilei Salariale, pana la CeMaiCelMai ‘Telectual si Dascal sa fie multiplu de aceasta BAZA de calcul, dupa CUM ar decide Parlamentuu’ SI Academia Romana.
  – ReEXAMINAREA Permanenta a TUTUROR Dascalilor
  NAROZII si PUTORILE vor fugi …
  DESTEPTII si LENESII Destepti vor RAMANE si se vor ReFORMA Singuri …
  Se va duce Vestea instant si Invatamantul se va rePopula cu Persoane VALABILE in Cestie.
  CAT de mult ar costa, Profitul IMPLICIT in Schimbarea la Fatza a Romaniei, va fi IMENS …
  ASTA NU ii duce Mintea MICA a Tchirriplitchs, TchockoFlenders, Aproximatiile Umanoide care NE sunt ImPUSE Noua, Romanilor de 35 de Ani, cu Pumnii si Picioarele de Neam NAROD de Bombardier LIFTA …
  Ar disparea Multe Imbecilitati ardente, precum Cultul NAROD al Vedetelor, ba chiar SI Vedete GOALE (Pe Dinauntru, ca pe Afara este obligatoriu … )

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.