(VIDEO)Fără siguranță

Un lup a fost surprins alergând în urma unui biciclist care cobora spre Brașov în viteză. Incidentul, care a avut loc în plină zi, a fost filmat de către pasagerii din mașina care se afla în urma biciclistului, notează brasov.net.

Lupul a fost observat alergând pe șosea în spatele biciclistului, iar pasagera unei mașini care se afla în trafic a reușit filmeze.

Lupul părea că a țintit biciclistul  pe care îl urmărea atât pe șosea, cât şi pe marginea drumului.

Cei doi l-au avertizat pe biciclist. Zgomotul produs de maşină și strigătele nu au speriat animalul.

Când lupul s-a retras la câțiva metri în pădure biciclistul s-a oprit. Animalul privea spre el foarte atent.

„Aveţi grije că vine! Hai să-l luam noi pe că nu se poate aşa”, se aude pe filmare.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

23 de Comentarii

 1. Jos imperialismul! Dumnezeu să-l ierte pe Ilie Șerbănescu!

 2. Se defriseaza padurile la greu iar lemnul nostru ia calea Europei de Vest,se duce la stapani,daca le distrugi „casa” animalelor salbatice,de ce va mira ca apar o groaza de ursi,vulpi,caprioare si lupi prin orase si pe strazile circulate dintre ele?

 3. Avertizare fara efect! Ar fi trebuit sa dea cu masina peste lup si sa-l ia pe biciclist in masina! Restul e vrajeala pentru prosti! „L-a salvat” pe biciclist pentru ca a claxonat? Un adevarat erou.

 4. Oare cine era biciclistul?…De ce lupul îl urmărea …?…Și cine era lupul…?
  Un caz de analizat l0a onania tv și Șatena 3…

 5. Tara care pune viața omului în pericol prin orice importat pe baza de protocoale, este Romania! Acest cetățean a fost norocos, salvat de acea mașină, dar câți sunt norocoși când ajung in zonele de pădure?

 6. Tara isi pune omul in pericol. Protocoale? Ce?
  Esti un terminat babaiatule!! Padurile alea sunt acolo de cu mult inaintea drumului sau bicicletei sau masinii. E mare lucru sa ai asa onoare sa vezi un lup in salbaticie in europa. Ce propui? Sa ucidem toti lupii ca bebelusi in scutec sa se plimbe in siguranta prin padure?

 7. Si ciinii ataca biciclistii, probabil din instinctul de vinator. E ciudat insa ca lupul a iesit la drumul mare, in plina zi.

 8. Pare un lup tanar, fara experienta si nici prea determinat:am vazut caini care alergau mult mai repede dupa biciclete sau chiar masini. Oricum, frumos exemplar! Putina precautie este necesara, adica plimbarea intr-o zona sigura, fiindca biciclistul putea sa intalneasca un urs, venind in fata lui sau care sa-l ajunga din urma.

 9. Intr o tara civilizata lupii sint exterminati ,sau tinuti in gradina zoologica la fel si ursii ,in eurlopa lupti sint numai in Slovacia ,,Ucraina si Rumunia in rest la gradina zoologica la fel si ursii

 10. Nu-i nici un pericol!
  Pericol e de la institutiile statului : presedentie guvern parlament servicii justitie…ocupate si acaparate de lupi imbracati in blana de oaie – alogenii paraziti !

 11. Dacă biciclistul luat la țintă era în Sibiu aș fi înțeles tentativa lupului,dar așa e de neînțeles…

 12. Orice potaie alearga dupa un biciclist in mers si nu neaparat cu intentii devoratoare. Era lup invatat cu oamenii, de pe vremea cand era lupul catzel.
  Probabil ca mai primise ceva mancare de la oameni si de aceea se tzinea dupa biciclist, in sperantza ca va primi o bucata de paine……[Rumburak]

 13. dupa cum are limba lunga si urechile date pe spate, coada lasata, pare disperat. animalele nu au APA. de ulte ori cer ajutorul oamenilor. amaratul…nu stiti sa cititi „semnele” mah…d-aia va ataca animalele!este mort de foame, dar mai ales sete. le-ati distrus habitatul natural. pare haituit si disperat. bietul animal…oamenii mai animale decat animalele. cade obice, ce ma mir? apropos, ati vazut vreodTA un animal care vaneaza? urechile sunt drepte, musculatura intinsa ca un arc! sunteti VARZA, BHAI! NU-I DE MIRARE CA LA TARA ANIMALELE SUNT SCHINGIUITE SI UCISE IN CHINURI PE UNDE SUNT PRINSE! CE MA MIR CA VA VINDETI, MAH, COPIII, PENTRU BANI? hai siktir!

 14. filmare la o calitate slaba, cînd toate telefoanele filmeaza HD si 4K.
  Canida din filmare nu prea aduce a lup.
  miroase a VIRAL.

 15. Ba, dar ce cauta lupul in padure ?!
  Taiati padurile si exterminati toate animalele !

  p.s. lupii nu ataca oamenii iar un lup singuratic nici p’atata.

 16. Acum inlocuieste „lupii” cu „romanii”, ca sa stii ce te asteapta intr-o tara „civilizata”.

 17. Trist si adevarat. In tara asta si daca esti om te poti simti ca un animal oropsit.

 18. Lasați lupii în pace și terminați cu dramele siropoase …
  Să luăm buldogii dintre canidele manipulate la analiză. Au fost înmulţiţi în mod hidos pentru a avea o față caracteristică prăbușită. Acest lucru restricționează respirația și îi împiedică să gâfâie în mod corespunzător. Oricât de ridicol ar părea, au creat un animal care nu poate respira suficient de repede pentru a face sex. Așadar, un buldog trebuie să fie inseminat artificial de către un vet folosind un anestezic general. Odată rodnic, buldogul se confruntă cu un alt efect secundar, din nou cauzat de manipulare. Bulldogii au un pelvis atât de mic încât majoritatea sunt incapabili să nască în mod natural. Deci 90% dintre buldogi au nevoie de o cezariană. Medic+anestezic+cezariană = plan de afaceri.

 19. lupu urmarea bicicleta
  sa o duca la fiare vechi
  sa-si cumpere niste merinde.

 20. Era Vasile Lupu de la Suceava reîncarnat la Brașov.

 21. MERINDE, merinde, s. f. (Mai ales la pl. ) Hrană rece pe care o ia cineva cînd pleacă la drum sau la lucru; p. ext. provizii de alimente; mîncare.

  🙂

 22. @george
  exact,
  in original era o pumă
  o pisică mai mare,
  alea se strecoară.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.