Fără supărare. Polițiștii, ”descoperiți” în secțiile de votare

Foto: Timi Slicaru

Polițiștii nu lucrează sub acoperire, nu sunt infiltrați. Au misiunea de a deconspira nereguli electorale și o fac în mod transparent. Transmit, de asemenea, cetățenilor să se informeze doar din surse oficiale.

Circulă zvonuri că nu ar fi chiar așa, dar IGPR a catalogat  informațiile vehiculate în spaţiul public  drept „fake news”.

„Activităţile poliţiştilor sunt derulate cu respectarea prevederilor Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române, cele ale Legii nr 360/2002 privind Statutul Poliţistului, precum şi a celorlalte acte legislative incidente.

Reiterăm faptul că poliţiştii nu derulează astfel de activităţi sub acoperire”, informează un comunicat al Inspectoratului General al Poliţiei Române remis, duminică, AGERPRES.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.