Farul a surclasat-o pe CFR Cluj în play-off-ul Superligii

Farul Constanţa a surclasat-o pe CFR Cluj cu scorul de 5-1 (2-0), vineri seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a cincea a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Farul s-a impus prin golurile marcate de Louis Munteanu (22), Ionuţ Cojocaru (51, 78), Constantin Grameni (67) şi Cristian Ganea (83), la ultimele două contribuind şi devierile unor fundaşi adverşi.

Golul de onoare ale ardelenilor a fost semnat de Philip Otele (76).

Farul a mai avut ocazii de gol prin Cojocaru (1), Ganea (9 – bară), Narek Grigorian (33) şi Munteanu (46).

Oaspeţii au ratat prin Daniel Bîrligea (36) şi Otele (60).

Farul a obţinut a treia sa victorie în play-off, bilanţul fiind completat de un egal şi un eşec.

Pentru CFR a fost a treia înfrângere în play-off (pe lângă o victorie şi un egal).

În sezonul regulat, în meciurile directe, CFR s-a impus cu 3-1 la Cluj, iar la Ovidiu a fost egal, 1-1.

FC Farul Constanţa – FC CFR 1907 Cluj 5-1 (2-0), Academia Hagi – Stadion Central – Ovidiu
Au marcat:
 Louis Munteanu (22), Ionuţ Cojocaru (51, 78), Constantin Grameni (67), Cristian Ganea (83), respectiv Philip Otele (76).
Arbitru: Florin Andrei (Târgu Mureş); arbitri asistenţi: Mircea Mihail Grigoriu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); al patrulea oficial: Iulian Dima (Bucureşti)
Arbitru video: Sorin Costreie (Voluntari); arbitru asistent video: Marius Cristian Marchidanu (Brăila)
Observatori: Vasile Bratu (Slobozia) – CCA, Marian Ivan (Braşov) – LPF

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

4 Comentarii

  1. Si voi vreți în europa?…rejele, marele reje…blaturi cât casa…

  2. Padureanu Jean s-a dus . Acum cine conduce ” cooperativa” ? Ghici ciuperca……

  3. Este o mizerie de fotbal orchestrat de acest interlop retard,rudimentar ce-și spune cu nesimțire stăpân la aceasta creatura ilegală fcsb, ce a cumpărat tot , meciuri ,arbitrii ,oficiali pentru că are bani din vânzarea la metru a terenurilor statului din administrarea armatei , furate de el prin smenuri si șantaj făcut la unii șefi militari !!!
    Unul dintre argumentele acestor mizerii făcute de acest individ oribil este și faptul că SI LA MECIUL DE AZI CU RAPIDUL are ARBITRU PE SLUGOIUL SAU CUMPARAT acest jalnic individ BIRSAN ce i-a arbitrat TOATE meciurile echipei SALE și a contracandidatelor la titlu arbitrate de Birsan în interesul fcsb !!!
    Culmea este că instituțiile statului inclusiv cele sportive se fac că nu văd aceste mizerii făcute de acest individ de la fcsb!!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.