Fatih Terim l-a insultat public pe Răzvan Lucescu

Duminică seară, a avut loc un meci de foc din campionatul Greciei, între două pretendente la titlu, PAOK Salonic, echipa antrenată de Răzvan Lucescu și Panathinaikos, care îl are pe bancă din această iarnă pe cunoscutul tehnician turc Fatih Terim. La începutul anilor 2000, Mircea Lucescu ajunge în Turcia la Galatasaray, unde îl înlocuia tocmai pe Fatih Terim, cel supranumit Împăratul, după ce reușise să câștige prima cupă europeană cu o echipă din Turcia, Cupa UEFA, în finala cu Arsenal. Apoi, în 2002, Il Luce s-a mutat de la Galata în vecini, la Beșiktaș, cu ambele avea să ia câte un titlu de campion și l-a avut rival pe Terim, care revenise la Galatasaray. Nu au fost tocmai relații de amiciție, dar măcar ele au fost îmbrăcate în haina decenței, fără expresii ieșite din decor de o parte sau alta.

Nu la fel au stat acum lucrurile când fiul lui Il Luce, Răzvan, l-a avut rival pe Împăratul Terim. De la venirea sa Panathiniakos nu pierduse nici un meci. Jocul a avut loc la Salonic, iar supravegherea făcută de forțele de ordine pe stadion, în preajma acestuia și pe cât posibil în oraș a fost ca și când urma un atac terorist. Partida, condusă de un arbitru norvegian, a avut de toate, fiind câștigată de PAOK cu 2-1. Camerele de luat vederi au surprins clar momentul în care la finalul partide, staffurile din cele două tabere au avut ceva de împărțit, iar Fatih Terim i-a adresat lui Răzvan Lucescu cuvinte extrem de dure. Cu siguranță, această ieșire a lui Terim îl va aduce curând în fața Comisiei de disciplină, pentru a da explicații asupra insultei adresate tehnicianului român. PAOK Salonic este lider în Grecia, cu două puncte peste AEK Atena și trei peste Panathinaikos.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

9 Comentarii

  1. a înjurat tot neamul Lucescu,mo…amintiri de când escrocul de ta-su era prin Turcia la cerșit…
    Ăștia sunt mai ceva că machidoni…

  2. L-o insultat cum? Te pomeni ca l-o fi dezmierdat cu apelativul de “blondule”…

  3. Se intampla frecvent peste tot. Nimeni n-a vazut ca invinsul si invingatorul sa se ia in brate la nivel de antrenori. Cel mult isi dau mana in mod formal. Este o stire pentru fraierii care pun botu’.

  4. Băiat deștept sau turc înseamnă același lucru (in turcă) , dar Tet de Turc , are altă conotație in Franța , par example.

  5. Dar cine este Lucescu un zero barat si el si familia lui el este cunoscut prin Ferentari si gara de nord Turcii se pisa pe Familia Lucescu

  6. vaz, doi ciorimani. ce ati vrea, sa-si dea mana ca gantlemenii?! intrebarea e cum de au adus grecii tocmai un turc sa le antreneze fcsb-ul.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.