Favorita Mariei Șarapova! Nu este o rusoaică

Fosta jucătoare din Rusia Maria Șarapova a mărturisit pe cine vrea să vadă câștigând un Grand Slam. Pe tunisianca Ons Jabeur. Șarapova a participat recent la o discuție alături de o altă sportivă retrasă, Andrea Petkovic.

Petkovic: Rivalitățile, fie ai un jucător dominant, fie toată lume are o șansă și cred că în perioada ta ce a fost interesant au fost rivalitățile, pentru că alegeai o tabără și sperai ca cineva să câștige, cineva să piardă. Ajungem acum acolo cu Ons Jabeur, Sabalenka, Rybakina.

Sharapova: O susțin pe Jabeur să câștige primul ei Grand Slam. Îl merită atât de mult”, a fost dialogul dintre cele două.
Jabeur a jucat finale la US Open și Wimbledon, dar nu a reușit să se impună.

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.