FCSB a învins-o pe Farul

FCSB a învins-o pe Farul Constanţa cu scorul de 1-0 (0-0), duminică seara, la Ovidiu, într-un meci din etapa a doua a fazei play-off a Superligii de fotbal.

Unicul gol al partidei a fost înscris de Adrian Şut (82), cu o lovitură de cap la cornerul executat de Florinel Coman.

Campioana a avut prima ocazie de gol, în min. 3, când portarul Ştefan Târnovanu a respins şuturile lui Ionuţ Cojocaru şi Constantin Grameni.

FCSB a ratat în prima repriză prin Alexandru Băluţă (41), al cărui şut a fost respins de portarul Buzbuchi, aflat la meciul său cu numărul 100 în prima ligă.

În repriza scundă, Farul a trecut pe lângă deschiderea scorului în min. 57, când Siyabonga Ngezena a fost aproape de autogol la o centrare.

Louis Munteanu nu a reuşit să îl învingă pe Târnovanu în min. 68 şi 72.

FCSB şi-a creat ocazii de gol prin Octavian Popescu, al cărui şut din unghi a fost respins de Buzbuchi, şi prin David Miculescu, blocat de Mihai Popescu.

Oaspeţii au marcat în min. 71, prin Coman, dar golul a fost anulat pentru o simulare prealabilă a lui Octavian Popescu.

Vlad Chiricheş a jucat din nou la FCSB după o pauză de opt luni. Ultimul său meci data din 28 august (UTA – FCSB 2-1), în etapa a 7-a.

Farul are o singură victorie în ultimele şase etape, trei egaluri şi două eşecuri.

În sezonul regulat, FCSB a câştigat la Ovidiu cu 1-0, iar în retur a fost egal, 1-1.

FC Farul Constanţa – FC FCSB 0-1 (0-0), Academia Hagi – Stadion Central – Ovidiu
A marcat: Adrian Şut (82).
Arbitru: Marcel Bîrsan (Bucureşti); arbitri asistenţi: Adrian Vornicu (Iaşi), Florian Alexandru Vişan (Galaţi); al patrulea oficial: Valentin Porumbel (Olteniţa)
Arbitru video: Iulian Dima (Bucureşti); arbitru asistent video: Iuliana Elena Demetrescu (Râmnicu Vâlcea)
Observatori: Alexandru Deaconu (Bucureşti) – CCA, Viorel Anghelinei (Galaţi) – LPF

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. Important este ca keferistii unguri au iesit din carti. Era cazul dupa ce Helvig a primit a treia cizma cadou.

 2. Sper ca la anul farul să dispară!…este o rusine acest club,o mafie aromână a fotbalului românesc!…

 3. –NUMA DE ACEST ROMÂN VERDE – Siyabonga Ngezena-ȚMI PARE REGRET! DE CEILALȚI –AUZI TU AROMÂNI -MAFIE AROMÂNĂ–!! PE CÂND ACEST DOMN NEAOȘ ..NGEZENA -LA PRIMĂRIA CONSTANȚEI???

  /

 4. Lasa ca Hagi se duce Afara ! Poate la Milan ! Ca are Echipa Buna !

 5. Rejili Blaturilor Hadji E MULȚUMIT! Prima dată în acest șampionat dă că’t!
  DE CE? Fiindcă meciu’ cu ekipa lui dă că’t l-a cîștigat finuțu’ bădăran analfabet ca șî iel, da’ athosit, fost pușcariaș transferat la penistenciaru’ dă la Poarta Albă, ca să văpsască gardu’ dă la terenu’ dă antrenament dă la Kanara, a’ lu’ Nașu’-s’u…
  Hajrá Sepsi OSK!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.