FCSB, spectacol și record în San Marino

FCSB, spectacol în San Marino. Campionii României au câștigat cu 7-1 în San Marino, împotriva celor de la Virtus AC, în primul tur preliminar al UEFA Champions League și au stabilit un record de goluri marcate într-o partidă de cupele europene, precizează reprezentantii echipei pe pagina de FB.

Căpitanul Darius Olaru a reușit un hattrick, în timp ce Daniel Popa, aflat la debutul în cupele europene a marcat o ”dublă”, la fel ca David Miculescu, intrat pe teren în partea a doua. De asemenea, David Kiki a evoluat în primul său meci oficial pentru FCSB marți seară.
Elias Charalambous a folosit următoarea formulă de echipă împotriva campioanei statului San Marino, aflată la prima participare în cupele europene: Târnovanu – Crețu, Ngezana, Haruț, Kiki – Șut, Edjouma – Băluță, Olaru, Luis Phelipe – Popa. La pauză, când scorul era 5-0 pentru FCSB, au fost operate patru schimbări, Antwi, Dawa, Alhassan și Miculescu intrând în locul lui Crețu, Ngezana, Șut și Băluță, în timp ce Lixandru l-a înlocuit pe Olaru în minutul 60.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

2 Comentarii

  1. Ce vorbesti,ma ? La ora la care Spania si Franta mai aveau 10 minute pana la inceperea meciului,lui Morar de la Jiji Sport 1 ii dadeau balele pe dinafara bietului ecran LED,dupa oile lui Jiji .

  2. Felicitări D.lui Gigi pentru o victorie asupra unei echipe de o valoare inestimabilă.
    Amănunte : Statul San Marino 33.607 locuitori.
    Sport/fotbal : Campionat cu echipe înpărțite în 2 serii : Girona A (7 echipe ) Girone B (8 echipe)
    Virtus AC (Girona B) Echipa localotății Aquaviva , un metropol de 2118 (douămii o sută optsprezece) locuitori

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.