FCU 1948. Napoli nu dă înapoi de la jigniri

Nicolo Napoli probabil că ar trebui introdus în Guiness Book ca fiind antrenorul care a pregătt în cele mai multe rânduri aceeași echipă de-a lungul anilor. De nouă ori s-a aflat tehnicianul italian pe banca echipei FC U Craiova 1948, clubul aparținând familiei Mititelu. Ultima dată a stat între noiembrie 2022 – iunie 2023 și deși echipa a arătat bine și a terminat sezonul de play-out fără nici o grijă Adrian Mititelu a decis să se despartă din nou, aducându-l pe portughezul Joao Janeiro, care însă a plecat înainte de a fi stat pe bancă la vreun meci! Deși Napoli a ieșit din scenă pentru a câta oară cu scandal el continuă să urmărească atent evoluția echipei care în ultimele șase etape a fost învinsă de cinci ori, pe bancă fiind compatriotul său, Giovanni Constantino și este conectat în permanență la pagina de Facebook a suporterilor de la FC U Craiova 1948. Napoli a avut deja pe această rețea de socializare câteva contre cu patronul Adrian Mititelu din momentul ultimei demiteri.

În toamna anului trecut, Nicolo Napoli a intrat într-un schimb de replici în comentariile unei postări cu Adrian Mititelu. „Cu mine antrenor!”, a scris Nicolo Napoli, la o postare făcută de Mititelu în care FC Universitatea Craiova câștiga în 2009 cu CFR Cluj, scor 4-1.

Atunci chiar erai antrenor tânăr, entuziast, cu chef de muncă!”, i-a răspuns Adrian Mititelu. „Eu sunt mereu cu chef de muncă, când padrone (n.r. – stăpânul, patronul, în limba italiană) nu se bagă la echipă!”, i-a replicat Nicolo Napoli.

Acum, însă Napoli i-a luat la țintă pe cei care fac parte din conducerea clubului, explicând faptul că astfel de personaje vor trage mult clubul și echipa în jos, pentru că ei nu fac altceva decât să fure bani, fiindcă nu au nici o activitate concretă, care să aducă un folos clubului.

Pagina de Facebook „FCU 1948”, care adună la un loc o comunitate impresionantă de susținători ai lui FC U Craiova, a postat o imagine în care se regăsesc Marcel Pușcaș, Eduard Zelgin, Robert Săceanu, dar și Gabi „Blondu’”, fostul lider al Peluzei Sud ’97. Atât i-a trebuit italianului pentru a-i desființa pe cei din imagine: „Cum să faci performanță cu acești profesioniști a căror singură responsabilitate la club este să bage cardul în bancomat în ziua de salariu!?” a fost textul care a însoțit postarea făcută pe pagina de Facebook „FCU 1948”.

Nicolo Napoli a comentat la postare și i-a atacat pe cei apăruți în fotografie. „Sunt bolnavi mintal și fură bani”, a scris antrenorul italian în secțiunea de comentarii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Oltenia a fost prima ocupata de legiunile romane. Urla, asadar, stramosii comuni in aceste dialoguri „amicale”…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.