FCU Craiova are un nou antrenor

Italianul Nicolo Napoli a fost numit în funcţia de antrenor al echipei de fotbal FCU 1948 Craiova, a anunţat, luni seara, clubul din Bănie pe pagina sa de Facebook.

”Nicolo Napoli se reîntoarce! Nicolo Napoli este antrenorul principal al echipei noastre”, se arată în mesajul clubului.

Pentru Napoli acesta va fi al zecelea mandat pe banca echipei ”alb-albastre”. El se despărţise de FCU Craiova odată cu încheierea sezonului 2022-2023.

FCU Craiova a ajuns la şase responsabili tehnici în acest sezon, anterior fiind Florin Drăgan, Nicolae Dică, Paul Răducan, Giovanni Costantino şi Valentin David.

Napoli va fi al doilea antrenor italian al echipei craiovene în acest sezon, după Giovanni Costantino.

Napoli va debuta în acest sezon în derby-ul local cu Universitatea Craiova (10 martie).

Situaţia în Superligă la nivelul antrenorilor în acest sezon:
Farul Constanţa: Gheorghe Hagi
FCSB: Elias Charalambous
CFR Cluj: Andrea Mandorlini (etapele 1-22), Adrian Mutu (din etapa a 23-a)
Universitatea Craiova: Eugen Neagoe (etapele 1-2), Laurenţiu Reghecampf (etapele 3-9), Corneliu Papură (etapele 10-15), Ivailo Petev (din etapa a 16-a)
Rapid Bucureşti: Cristiano Bergodi
Sepsi OSK Sfântu Gheorghe: Liviu Ciobotariu (etapele 1-17), Bernd Storck (din etapa a 18-a)
FC U Craiova: Florin Drăgan (etapele 1, 8-9), Nicolae Dică (etapele 2-7), Paul Răducan (etapele 10-12), Giovanni Costantino (etapele 13-28), Valentin David (etapa 29), Nicolo Napoli (din etapa a 30-a)
FC Voluntari: Marin Dună (etapele 1-23), Nicolae Dică (din etapa a 24-a)
Petrolul Ploieşti: Florin Pârvu
Universitatea Cluj: Anton Petrea (etapele 1-6), Ioan Ovidiu Sabău (din etapa a 7-a)
FC Botoşani: Mihai Ciobanu (etapele 1-7), Dan Alexa (etapele 8-14), Andrei Patache (etapele 15-21), Bogdan Andone (din etapa a 22-a)
FC Hermannstadt: Marius Măldărăşanu
UTA Arad: Mircea Rednic
Politehnica Iaşi: Leo Grozavu
Oţelul Galaţi: Dorinel Munteanu
Dinamo Bucureşti: Ovidiu Burcă (etapele 1-17), Zeljko Kopic (din etapa a 18-a)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

1 Comentariu

  1. Și după ce va pleca tot el va veni 🙂 va face conferința de presă in care va face două declarații prima că va demisiona de la FCU și imediat după va anunța că va fi noul antrenor La FCU Craiova …

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.