Femeia moartă în remorcă. Trei persoane reţinute

Trei persoane, două femei şi un bărbat, au fost reţinute pentru 24 ore în cazul femeii al cărei cadavru a fost găsit marţi dimineaţă într-o remorcă pe strada Oneştilor din Oradea.

„Victima a suferit agresiuni fizice prin lovire cu corpuri dure contondente şi comprimare între două planuri, care i-au provocat hemoragie internă, prin rupturi viscerale (plămân, splină), urmare a unui traumatism toraco-abdominal cu fracturi costale multiple şi de stern, leziuni ce au condus la decesul acesteia”, a explicat Ardelean

Existând bănuiala rezonabilă că agresiunile au fost exercitate de către suspecții Alin Omuţ, Duca Erika şi Roxana Gal.

Cei trei au fost ridicaţi de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Bihor şi au fost conduşi la sediul Poliţiei Bihor, iar apoi în faţa procurorului, pentru audieri.

Sora victimei decedate, o tânără de 25 de ani, a fost găsită într-un apartament din cartierul Prima, cu răni grave şi subnutrită, fiind transportată la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean pentru îngrijiri medicale.

Oamenii legii presupun că cele două surori practicau prostituţia şi nu exclud ca ele să fi devenit victime ale proxeneţilor care le exploatau.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

5 Comentarii

  1. la final, proxenetii criminali vor executa 4-5 ani de bulau in conditii ioropene, in loc de 25 de ani la munca fortata

  2. De unde se vede ca metoda chinezeasca a geamantanului are multi adepti in Rromanistanul postrevolutionar……[Rumburak]

  3. Sclave, nimic altceva. Asta erau cele doua. Peste doua sute de mii de romance in toata Europa (doar statistici oficiale!) sunt in situatii asemanatoare. Victoria asupra unui neam ce inseamna? Sa-i imprastii sau sa-i omori barbatii, iar femeile sa le iei sclave.

  4. In afara de condamnarile faptasilor reali si statul roman trebuie condamnat. Ipocrizia politica in legatura cu prostitutia, iata, da roade. Clanuri inavutite ilicit, femei exploatate inuman, toate astea sunt din vina clasei politice romane. Ce-ar fi de facut? Nimic! Conducatorilor Romaniei le convine situatia, multi dintre ei profitand de aceasta, ca daca profit n-ar fi, alt interes ar fi.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.