Femeie bătută crunt în Centrul Vechi: Agresorul e luptător MMA

Bărbatul care a bătut o femeie până a lăsat-o inconştientă în scara unui bloc din Centrul Vechi al Capitalei a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în faţa unui judecător cu propunere de arestare preventivă.Agresorul este luptător MMA.

Potrivit unui comunicat al Parchetului Capitalei, bărbatul este cetăţean al Republicii Moldova şi a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor.

„La data de 24.02.2024, în jurul orei 3,30, în timp ce se afla în scara unui bloc situat în Centrul Istoric din municipiul Bucureşti, sector 3, un bărbat în vârstă de 23 de ani, cetăţean moldovean, a lovit-o pe victimă în repetate rânduri, în special în zona capului, folosind corpuri dure, cu o intensitate deosebit de mare. Victima, o femeie de 26 de ani, a suferit un traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial grav, hematoame epicraniene şi o fractură, care au necesitat internarea de urgenţă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti. În prezent, starea victimei este una stabilă. Acţionând în modul arătat mai sus, autorul a acceptat posibilitatea suprimării vieţii victimei, rezultat care nu s-a produs datorită hazardului şi îngrijirilor medicale de specialitate”, au transmis procurorii.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 5,40, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi că o femeie ar fi fost agresată.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au constatat că este vorba despre o femeie care se afla în stare de inconştienţă în scara unui bloc din Sectorul 3 – Centrul Vechi.

Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

14 Comentarii

 1. Daca agresorul are si nume sau prenume rusesc, propun inchisoare pe viata

 2. SE SPUNE ÎN „SAT” BIATA FEMEIE ÎȘI CÂȘTIGA ZILELE PRACTICÂND VECHEA ȘI ETERNA MESERIE ! MIM-UL O VENIT ȘI EL -CE-O FI CĂUTÂND AICI ? ȘI NU I-O FI CONVENIT DE SERVICII SAU DE PLATĂ ȘI S-O PUS PE MOARTE DE OM ! SCUTR -ASTA-I „DIMOCRAȚIA” ADUSĂ -NU PE TANCURI RUSEȘTI CI PE „CIVILIZAȚIA SOCIETĂȚII CORECTE PUOLITIC!

 3. pentru criminalii profesionisti care ucid in UE – singura solutie necesara = P L U M B U L.

  singura

 4. Cetățean al Republicii Moldova dar cu acte românești! De fapt, cetățenia românească se cumpără oricând, oriunde și cu putini bani, mai ales de infractori.

 5. …pe vremea mea, exemplare de genul incercau sa fuga de sub escorta…

 6. Interesant e ca in timpul comunismului,desi clasa politica a acelei vremi provenea di rindul muncitorimii si taranilor, oameni obijnuiti cu ciocanul si plugul si cu mai putini neuroni(teoretic)a promovat sportul mintii creind universitati bune, si indemnind tineretu sa isi antreneze circumvolutiile cerebrale.Acum in capitalismul salbatec,sunt in voga pectoraliisi argumentele se disputa cu pectoralii,nu cu creierul,ca a cam involuat.Si culmea e ca si fatucele cred ca a fi frumoasa inseamna scuipatul in public, a face sala, a fu=i cu p-la in gura -verbal-si mai ales ca sunt egalele goriloilor cu bicepsi si tricepsi.Dar surpriza, baieti isi impun vointa cu tirnacoapele palmelor,si atunci e dezastru.De riscul meseriei.Ca azi nu conteaza ani numai mertanu si banii.

 7. Era Urcac precis !
  Oricine a trăit printre ei îi știe cât de PERNICIOS sunt eduKKatZi, măRog…🤮
  {■ RăuPîrtZKaK UrKaK BuimaK ■}

 8. Iti trebuie o mare vitejie sa fii luptator MMA si sa bati o femeie. Vitejie si mai ales mult creier.

 9. Orice conflict trebuie explicat amanuntit, altfel nimeni nu intelege nimic. Se stie ca o femeie a fost batuta. De ce? E secret? Trebuie sa iasa cum ca „moldovenii” sunt neaparat rai iremediabili? Cui foloseste?

 10. Bagati animalul asta cel putin 15 ani in cusca. Ca sa faca macar 10.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.