Femeie găsită împuşcată în pădure

O femeie, în vârstă de 36 de ani, a fost găsită de poliţişti împuşcată, într-o pădure din satul Slava Cercheză, informează, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Tulcea.

Soţul femeii a anunţat, vineri, Postul de Poliţie Baia cu privire la faptul că aceasta ar fi sustras de la domiciliul lor o armă letală, pe care bărbatul o deţinea legal, iar apoi ar fi dispărut.

„În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, femeia a fost găsită într-o pădure din localitatea Slava Cercheză, în autoturismul personal, cu o plagă împuşcată în zona pieptului. Ulterior, la faţa locului au intervenit echipaje medicale, fiind efectuate manevre de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul femeii”, precizează informarea transmisă de IPJ Tulcea.

Potrivit sursei citate, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul femeii.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 3

7 Comentarii

 1. da arma nu era langa ea? sau detalii din astea mici care fac diferenta intre „impuscata” si „sinucidere” nu sunt importante pentru militia rromana si clubul prestituatelor?

 2. Slava Cercheză = SLAVA UKRAINA !

  Ánaliza imediat la micro-urme de pulbere pe mana, pielea si/sau hainele femeii
  pot da date despre distant de la care s-a tras si dependent de cantitatile diferite pe maini (stanga sau dreapta sau niciuna desi fara manusi) daca a fost crima sau sinucidere ! imediat trebuiaun contrilate si sotului pielea si aprul capului la micro-urme de publere arsa !
  Daca avea sau nu ALIBI si daca …are vre-un avantaj material sau conjugal (are amanta) din cauza mortii moartei ! 😀
  MDA ! N-am chef sa scriu un manual de criminalistica insa DA ! … CRIMA PERFECTA exista ( si e taman crima de-o complexitate peste nivelul de IQ al celor care-o ancheteaza ! nimic mai mult ! CRIMA PERFECAT e acea crima care a fost premeditata mai comlex decat pot gandi anchetatorii ei … la prosti crima perfecta e proasta … la ancehtatori destepti crima perfecta e geniala ! CRIMINOLOGIC nu exista exceptii de la asta ! )

  celor care nu cred in CRIME PREFECTE doar atat … cu cat mai prosti ancehtatorii cu atat mai usor de dus pe piste false
  „credibile” … care sar in ochi ! Daca lipsesc amprente atunci o ipoteaz daca exista atunci alta , chimic la fel … etc!
  MDA ! unde-s specialistii de altadata ! 🙁
  CASTRAVETZRII stapani ca niste DUMNEZEI peste viata si moartea cuiva !
  Mult a decazut CIA ! 😐 EPIGONI ! La fel ca MOSSAD-ul ! 🙁

 3. a dat cu exit…? sau i s-a dat exit…? Ii doresc sa scape din iad…

 4. „Gigione spune:
  30 MART. 2024 LA 8:08
  Da chiar, arma unde era?”

  Unde-i arma ? …asa ca e straniu ca nu se spune despre ea si despre armele ukranilor refúgiati la noi ?
  PS:
  iti pun o problema de perspicatitate care multor le va crea probleme de rationament ! Desi nu e geniala sau ultra destept de greu de rezolvat :

  „Victima a fost gasita moarta de cateva zile, cu pistolul in mana, cu un glonte in cap si unul in inima, in pozitie fetala la locul sinuciderii !”

  🙂 🙁
  AUD ?

 5. Greu de rezolvat, e ceva fiziologic in-credibil in mini-testul tau de inteligenta ?
  Pare, pare probabila descrierea sinuciderii ! Putea supravietuii cu … doua
  gloantze in corp ?

 6. Probabil victima din mini-testul tau de inteligenta-mediocra si-a tras primul glonte in inima si pe urma un glonte in cap
  deoarece daca isi tragea primul glonte in cap nu mai avea creier si vointa-cerebrala sa-si traga glontele al 2-oilea in inima !

  Nu vad nimic special in cazul SINUCIDERII expuse ca test de tine … vreu sa zici ca daca te imupusti cu doua
  gloante in locuri vitale , supravietuiesti ?

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.