Femeie ucisă în bătaie la o stână

O femeie în vârstă de 43 de ani a fost omorâtă de concubinul ei, în vârstă de 48 de ani, după ce a fost lovită în urma unui conflict spontan, declanşat pe fondul consumului de băuturi alcoolice, cei doi locuind la o stână din comuna Rugineşti, informează, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Potrivit sursei citate, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apel la 112, în cursul nopţii de luni spre marţi, că bărbatul şi-ar fi lovit concubina, iar aceasta este inconştientă, iar la faţa locului s-a deplasat un echipaj de Ambulanţă, care a constatat decesul victimei.

În urma primelor verificări, s-a stabilit că bărbatul, în vârstă de 48 de ani, cât şi femeia, în vârstă de 43 de ani, originari din judeţul Bacău, lucrau şi locuiau de aproximativ o lună la o stână în extravilanul comunei Rugineşti.
Între cei doi ar fi avut loc un conflict spontan, pe fondul consumului de băuturi alcoolice. În acest caz nu au fost înregistrate anterior sesizări privind acte de violenţă.

Bărbatul s-a aflat în custodia poliţiştilor imediat după sosirea la faţa locului, iar în prezent se află în arestul IPJ Vrancea.

Dosarul cauzei a fost preluat în anchetă proprie de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale desfăşurând cercetări sub directa coordonare a procurorului de caz, mai menţionează informarea IPJ Vrancea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

7 Comentarii

 1. ce sa i faci asa-i traditia la noi …se imbata lumea…se bea cu masura …dar mare….noi 44 la suta analfabeti restul pupatori de moaste…

 2. Doar pe euronews, câteva canale tv Franța și Germania se dau doar informații și știri negative la fel că în Romania, cu violenta extrema de orice fel! Asta e educația globală sau globalizată pe care o vor implementată pe extremism violent.

 3. Pentru Miorița, *Întoarcerea la dragostea dintîi* înseamnă descifrarea de triglife dacice în ferme cu gâște de jumulit: „_Există putere gratuită?_Există; și se mai cheamă dominare,-dominarea omului de către om; apucătura omului cea mai detestabilă, după fanatism.” (Marieta,dizeuză.Mare iubitoare de natură)

 4. Nu mai cititi porcarii d astea! Overlorzii vir sa ne extermine.

 5. Eu am compasiune pentru el. Il inteleg. O iubea, s-a imbatat, a „dezmierdat-o”, iar acum ea nu se mai scoala din somnul vesnic.
  Fiinta umana e fragila. Nu rezista fizic mult. Nici femeile si nici barbatii! La ce consecinte are de carat tot restul vietii, nici sa-si vanda sufletul si n-o aduce indarat. Si asta e o realitate cu care trebuie sa traiasca.

  Odihneasca-se in pace victima!
  S-a dedicat pana a plecat la ingeri.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.