Fente în campanie. Mamăăăă! Nu cred că fac așa ceva!

Diana Șoșoacă s-a urcat în trenuleț și strigă cât de tare regretă că și-a ascultat fiica, responsabilă de așa decizie.

Se întâmplă în Orășelul Copiilor, dar în piață îl găsim pe Piedone, are usturoiul de gât și lăutarul îi cântă.

Nu e nuntă, e  campanie de strâns semnături!

https://www.youtube.com/watch?v=jgIMVIDPiV8

”Cum a scăpat Sfântul Gheorghe de balaur, așa VOM scăpa și NOI, Bucureștiul, de balaurii politici!

 

Cine îi pupă mâna lui Piedone?

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

16 Comentarii

 1. Petrov a fost copil de grupa mica in fente pe langa Piedone. Daca ar fi existat o ipotetica confruntare intre ei, Piedone ar fi sters pe jos cu pedelistul tupeist.

 2. a rezistat tonajului si urletelor electorale din mahalaua unde unii votantii asteapta o precupeta sa le vanda iluzii ca-i va scoate din precaritatea in care se afla…in alta mahala un primar se apara cu usturoi de spiritele rele…are halucinatii? Odata AGORA ii aduna pe filozofii antichitatii in efortul de a lumina multimile, astia ies sa stinga lumina mintii cu un balci ieftin.

 3. Daca te uiti la editia de astazi, discursul este ca un motor „in doi timpi”, cu atacuri la Piedone si Ciolacu, fara partinire.

 4. Faptul ca Piedone a fost bagat in puscarie la ordin dovedindu-se ulterior nevinovatia sa este confirmarea beton ca nu a fost si nu este omul securitatii.De 33 de ani primaria capitalei colcaie de securistii afaceristi si bucurestenii destepti stiu foarte bine acest adevar. Numai Piedone poate distruge aceasta caracatita mafiota ingrozitoare care tine in loc Bucurestiul.

 5. Au furat startul cu tupeu obraznic. Enormitățile, avortate si filmate, au toate nuanțele geostrafentice. Ditamai individa circara cu patimă de agent rus vrea cu orice pret sa fie băgată in seamă. Celalalt individ fara scrupule, dar cu usturoi, se simte in elementul sau. Artileria grea a greilor, asadar, e scoasă la bătaie. Sa-i lege cineva de o gloaba si sa-i poarte prin București cu pancarte de gat: „Urmati-i! Ei va duc unde și-a spart dracul opincile”.

 6. România a fost transformată de politicieni in trambulina căcăcioasă pentru escroci, mincinoși și infractori, trambulina pe care face sex mental și în gând politicienii cu cetățenii, a ajuns prostituata de cea mai joasă speță. Unde ești tu Românie? Demnitate și furie? Cu respect și omenie? Toți te calca și te vând! Și nu vei mai fi curând! Nu e decât un circ infracțional permanent, care, obligatoriu trebuie eliminat prin anularea votului de către fiecare cetățean.

 7. … „electoratului” in acest moment, aceasta este „starea natiunii” – mergem inainte cu ce avem; in curand nu vom mai avea nimic.Doamne ajuta!

 8. Piedone este inteligent. Nici un mafiot nu-l vrea la capitala si el stie ca poate fi eliminat abuziv de BEC pe baza unor motive greu contestabile cum ca listele de semnaturi sunt trucate. Tocmai de aceea face aceste filme dovezi cu imbulzeala celor ce vor sa semneze pentru el. Nimeni nu-i va mai putea contesta numarul semnaturilor valabile. La corturile USR este pustiu dar nimeni nu le va verifica autenticitatea semnatarilor.

 9. „este confirmarea beton ca nu a fost si nu este omul securitatii”

  Cauta-i dosarul cu sina de la Secucu sau cere-l la CNSAS si afli surpriza pentru tine. Toti bijnitarii sunt santajati de secucu, dintotdeauna. Neinspirata aceasta postare de sprijin.

 10. Stăm ș’ ne nghirăm ca proștii di un’ apar pi firmamientu’ Bukreș-ulii to’ feliu di politicieni jen Hirea, Ciulacu, Șoșocu acuș mai recent ș’ Bășinescu, Macovei, Halaicu, etc. mai dedimult.. . Îi to’ dăm cu liru-liru că Bukreș i al doilia oraș ca populatâie di orijine maghiară făcându-ni c-am uitat că șoldovenii-s cât populația Ieșiluor, Sucevii, Bacaulii ș-a Galațulii la un luoc… Uăi uamini buni, șoldovenii or trait nu di ier’ di az’ in sărăcie și-i normal ca scăpătaț’ hiind să ia calia pribejiei. Odat’ ajunși la Capitală di un’ să-împart „bucatilii” s-o dezlănțuit in a-ș’ stâmpăra fuamia ancestrală…

 11. Cercetătorii de la universitățile Oxford şi Harvard studiază cum este posibil ca un om să trăiască fără creier. Şi pentru asta au venit în rromânika să îi examineze pe votanții lui şoşoacă şi piedone.

 12. GRETOS, MINCINOS, PUTUROS, MITICII MERITA UN ASEMENEA SPECIMEN …!!

 13. asta convinge romanii care mai gandesc c mintea lor sa nu se duca la tov…

 14. Circ in toata regula. Mai rar cu circarii astia care vor la ciolan.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.