Festin de Ziua Națională la Palatul Cotroceni

După parada organizată la Arcul de Triumf de Ziua Națională a României, la Cotroceni s-a desfășurat o recepție. Cu festin, dar program scurt, invitații s-au grăbit să ajungă  mai devreme cu două ore, pentru ca președintele să poată pleca în Dubai.

În perioada 2-4 decembrie,  acesta va participa la cea de-a 28-a Conferință a Statelor parte la Convenția Cadru a Națiunilor Unite privind Schimbările Climatice (COP28).

Iohannis ar urma să susțină la COP 28 un discurs de aproximativ trei minute.

”Dragi români,

Să păstrăm neclintit spiritul Marii Uniri și al celor peste o sută de mii de români care, plini de emoție, devotament și curaj, au venit la Alba Iulia, la 1 decembrie 1918, să își dea mâna ca între frați. Același spirit să ne călăuzească și de acum înainte și să transformăm împreună România în țara pe care ne-o dorim!

La mulți ani, dragi români! La mulți ani, România!”, a transmis Klaus Iohannis.

Președinții USR, AUR și UDMR nu au primit invitații la recepția organizată la Palatul Cotroceni de Ziua Națională

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

13 Comentarii

 1. Președinții USR, AUR și UDMR nu au mancat usturoi si nici gura nu le pute 😂

 2. Încă o dovadă de mârlănie, de ciocoism din partea președintelui vostru! Atâta lipsă de bun-simț, atâta incultură și grosolănie, câtă arată Iohannis, chiar și în vremurile acestea, mai rar! Măi ciobane, măi mârlane, România nu este moșia lui tată-tău! Umorile tale de neisprăvit n-aveau ce căuta de Ziua Națională! Îți aduc aminte, asta dacă ai știut-o vreodată, că sărbătorim Marea Unire, nu Marea Dezbinare, că, buni sau răi, USR, AUR și UDMR, împreună, reprezintă, potrivit sondajelor, aproape jumătate dintre cetățenii României, cetățeni pe care i-ai mai scuipat odată, grof incult și trădător! Ești cea mai neagră pacoste pe capul acestui popor, i-ați adolescenta aia întârziată (care dă în patologic cu fustițelele ei, zici că n-are oglindă-n bătătură!) și du-te, du-te nene pe pustii unde a înțărcat mutul iapa și să mai vii când te-oi chema eu!!!

 3. Johanis asta, are un obraz gros din sorici, nimic n-a realizat pt Popor si Tara in 8 ani blestemati de presedentie, decat : imbracat cu Geaca Rosie a condus hoardele de mardeiasi „rezistaci” ulterior USR isti inarmati cu bolovani si sticle incendiare pe strazile Bucurestiului, a indatorat Tara cu miliarde Euro pt cumpararea de fiare vechi avioane, tancuri, nave pt un razboi care nu e al Romaniei, desi a palavragit in germana a esuat cu brio Schengen, scoala e la pamant cu analfabeti functionali bagati pe posturi cheie…arogant si plin de ura fata de Poporul roman. A secat Bugetul cu cadouri in bani dati Ukrainei, Africii unde a clocit un fond pt scolile africane…”dragi romani”.

 4. Un netrebnic ranchiunos, un profitor sfidător, un îngâmfat nesimțit. Spune: “Să păstrăm neclintit spiritul Marii Uniri și al celor peste o sută de mii de români care au venit la Alba Iulia, la 1 decembrie 1918, să își dea mâna ca între frați”, dar la faptă USR, AUR și UDMR nu au primit invitații la recepția organizată la Palatul Cotroceni de Ziua Națională. Cum îl mai rabdă România?

 5. Nu i-a invitat ca asa vrea muschii lui. E ziua lu’ ma-sa nu Ziua Nationala.

 6. Iata cum alogenii paraziti ne confisca pana si ziua nationala, nu numai resursele economia bogatiile tarii acaparate de corporatiile multinationalele si bancile occidentului imperialist iudeomason !!!

  TREZEŞTE-TE ! Ridică-te împotriva alogenilor paraziţi iudeomasoni care ne-au ocupat, ne jefuiesc şi ne gonesc din țara noastră aducând în loc arabi, negri, asiatici, distrug copii, viitorul ţării, prin lgbt, desfrâu, droguri! Nu le mai da putere prin minciuna cardului bancar, „banul” digital ! Aruncă-l la gunoi, foloseşte numai banii numerar şi cere urgent revenirea la moneda fizică din aur ! Trezeşte-te ! Ridică-te!

 7. ce au mancat, astea par miniprajituri scoase din pachet, nu-mi pot imagina ca sunt altceva decat fondante sau glazuri cu mult zahar, a da e de post si la o sampanie sau vin sec merg de minune dulciurile…

 8. Prostovanul de la Cotroceni nu e frate cu noi, ci e var cu austriecii. A facut de ras poporul roman si comunitatea germana din Romania, atat in tara cat si pe plan extern e zero absolut. E un vierme in Gradina Maicii Domnului care lasa dezastru in urma lui. Sustinut de gloatele de parveniti ai psd, pnl, usr si udmr a fost cel mai prost sef de stat din istoria noastra.

 9. Pacat ca nu avem o varianta 2023 a nuvelei lui Negruzzi, „Alexandru Lapusneanu” .. intii ospatul cu boierii, apoi sfirsitul lui Voda, usor „intoxicat” …

 10. Un sas este sas adevărat doar dacă este prost și îngâmfat.

 11. Hai ca înțelegem ( și nu prea) ca nu-iai invitat pe cei de la AUR,UDMR ȘI USR. Dar prostane cu nevastă-ta ce-ai avut? Ce nu-i româncă ? Nu servește Bucureștiul ? Să vă fie rușine la amândoi! Auzi îți dau un sfat , trimite-i pachete la Udrea că ajunge fata asta bătrână -Carmencita in curând (2 ani maxim) ,lângă ea! Apropo vezi ca mai este de vizitat Australia și NEW Zeelanda , acum rapid că-i vara la ei……

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.