Festivitate de lansare în lumea gazului

SNTGN Transgaz SA organizează ceremonia de lansare a conductei aferente proiectului “Țărmul Mării Negre-Podișor”, proiect deosebit de important din perspectiva securității energetice a României și a regiunii, întrucât va permite accesul gazelor extrase din perimetrele off-shore ale Mării Negre în Sistemul Național de Transport gaze naturale.

Evenimentul va avea loc vineri, în data de 26 aprilie 2024, începând cu orele 14.30 la Dragalina, județul Călărași și va beneficia de prezenta
Directorului General al SNTGN Transgaz, Ion Sterian și a unor înalți reprezentanți ai statului român.

Din partea statului turc va participa Cevdet Yılmaz, vicepreședintele Republicii Turcia, iar din partea constructorului Kalyon Holding:
Cemal Kalyoncu – președinte al Consiliului de administrație și Lütfi Elvan – vicepreședinte al Consiliului de administrație.
În cadrul evenimentului va avea loc și lansarea unui tronson de conductă care alcătuiește gazoductul Tuzla-Podișor.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

4 Comentarii

 1. Securitate energetică, cînd:
  Închid temocentrale, calul de bătaie al oricărui sistem energetic ce nu prea are hidrocentrale.
  Au dat, concesionat, tot petrolul și jumate din gaz străinilor. (ANRM poate oricînd să le ia concesiunea)
  Au vîndut toate rafinăriile și pe restul le-au închis.
  Umblă după cai verzi pe pereți: hidrogen, moriști, oglinzi.
  Ne-au scumpit curentul, locul trei casnici, unu la non-casnici în Europa, și gazele, locul șase casnici, cinci non-casnici.

 2. Domnul acesta Ion Sterian nu conduce Transgaz de ani buni pentru România ci este obsedat de “securitatea energetică a regiuni”. Care e regiunea de care o mânâncă grija pe România? Și cu ce răspunde “regiunea” la securitatea a ceva necesar României,

 3. Festivitate ca o comemorare, se laudă cu orice pozitiv pentru Romania și în final, totul se scurge prin Romania sau pe lângă România că așa a fost proiectul! Nimic pentru Romania și cetățenii români din tara! Ba mai mult, ați văzut la tv cetățeanul care după ani grei de procese în instanță, a câștigat procesul că firma i-a invadat proprietatea cu conducta de gaze și nici după doi ani de la definitivă hotărâre judecătorească, statul sau firma, nici despăgubiri și nici conducta nu au scos-o din curtea omului, omul s-a chinuit sa dezgroape conducta care trecea prin curtea lui dar nu avea nimic legat la consum. Sau cei din satul unde a explodat casa proprietarului care a anunțat de vreo 2 ani de la săpătură fântânii și nimic bun nu s-a întâmplat în cei doi ani!

 4. romanii o duc din ce in ce mai rau. NOI, ROMANII, suntem STAPANII UNEI TARI BOGATE – ROMANIA – SI PLATIM UTILITATILE MAI SCUMP DECAT ORICE TARA DIN COLHOZUL M-UUU-IEEEE…DORMITI LISHTINITZI RUMANII MI-EEEI-II!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.