Fetiță ucisă în bătaie de propria mamă

O minoră de 9 ani, din Galaţi, a murit miercuri, existând suspiciuni că decesul ar fi survenit după ce a fost bătută de mama sa.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au demarat o anchetă sub aspectul comiterii infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

„Un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi s-a sesizat din oficiu cu privire la infracţiunea de omor asupra unui membru de familie, (…), reţinându-se că în ziua de 31.01.2024 a survenit decesul unei minore în vârstă de 9 ani, pe raza municipiului Galaţi, existând suspiciuni că moartea acesteia a fost violentă, posibil cauzată de acţiunile mamei sale”, conform unui comunicat de presă transmis de reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Conform sursei citate, în cauză se efectuează cercetări in rem, fiind începută urmărirea penală faţă de faptă, cu privire la infracţiunea menţionată, pentru stabilirea condiţiilor în care a survenit decesul minorei şi a eventualei vinovăţii a unor persoane.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

  1. Intr-un gunoi de tzara in care copiii isi ucid parintii, iar parintii isi otravesc cu Hg copii, nimic nu ne mai poate surprinde.
    Sa traiti bineeeeee, in epoca De Aur cqapitalista post’89!!! ……[Rumburak]

  2. Aici, în acest caz, ceva nu e corect, ceva in se ascunde, ceva pute a gravitate și complicitate.

  3. nu are cine sa aplice legile, asa vom trai.
    Apoi, astfel de crime ar trebui pedepdite in public. Sa inteleaga si cei din grota.

  4. Cind am tucrat ca prfesor, am auzit odata o descreita d-asta, mama denaturata, ce-si batea copii aproape zilnic, ca „n-am dat nicidoata in ei” si „dar o fi facut ei ceva”!? Si gici ce, societatea sia organele administrative nu putea face nimic sa proteje copii. Caci doar era mama lor biologica si „iubitoare”!?

  5. Platim degeaba parazitii (duamnele su duomnii) de la directiie, institutiile de protectia copilului, primarii, prefecturi.Ei trebuie sa fie pe teren, sa verifice zvonurile, sa intre in case impreuna cu politia locala (aliatii interlopilor d eobicei).

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.