Fiica lui Vadim Tudor se va bate cu fiul lui Piedone la alegeri

Lidia Vadim Tudor va candida la Primăria Sectorului 5 din partea AUR. Fiica lui Vadim va concura astfel cu fiul lui Piedone la Sectorul 5.

„Cred ca a venit momentul să oferiți tinerilor, susținuți de oameni cu experiență în administrație, șansa de se implica și de a face ceva pentru o schimbare reală.
Trecutul și am încrederea că și viitorul meu sunt în sectorul 5 – iar asta justifică în prezent candidatura mea pentru Primăria Sectorului 5! Îmi doresc ca toți cetățenii acestui sector să se simtă ACASĂ!
Mulțumesc Alianța pentru Unirea Românilor – AUR pentru încredere și susținere!”, a scris ea pe Facebook.
La Primăria Sectorului 5 candidează și Vlad Popescu (PPUSL), fiul lui Piedone.

Lidia Vadim Tudor, fiica cea mare a fostului lider al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a anunțat in septembrie anul trecut că s-a înscris în partidul AUR. Declarația a fost făcută într-o emisiune TV în prezența președintelui AUR, George Simion.

„Tata ar fi vrut să-i duc mai departe crezul politic și moștenirea morală”, spunea Lidia Vadim Tudor atunci.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 4
Author

18 Comentarii

 1. sa aiba o sansa, daca Problema cu spatiile date de Pedone fiului il vor impiedica si daca Vanghele nu mai candideaza. Altfel cu oameni ca xsi0 care mai are putin si plesneste de ura nu are nici o sansa. Nu l-am simpatizat pe Vadim, dar sa-l faci … un om care doar gura era mare, altii ca Basescu si Iohannis cum ar putea fi catalogati pt faptele lor grave prin care au facut mult rau Romaniei…Succes!!!

 2. O recomanda vocea si talentul ei.
  Fara discutie ca fata este bine intentionata, cred ca si cinstita, dar trebuie sa ai experienta in administrarea unui sector de Bucuresti (nu de Gheboaia sau Mizil)…..[Rumburak]

 3. Fata promite. A fost crescuta in umbra Marelui tribun. Fara exagerare dar Vadim a fost mai inteligent si mai cult decat toti actualii parlamentari luati la gramada.

 4. Ce vom VOTA!?….CREDINTA sau ATEISM, LIBERTATE sau SCLAVIE, SUVERANITATE sau GLOBALISM, PACE sau RAZBOI !.
  Sa NU spuneti ca n-ati stiut !.

 5. xsi0 scrie de pe tarlaua cu ceapa a militienilor si securistilor analfabeti din Pericei. Astia sunt cei care au invadat Bucurestiul dupa ce l-au omorat pe Ceausescu.

 6. Daca tot am vazut stirea si am aflat ca fata e redactor sef al revistei Romania Mare, am cautat pe net sa vad ce scrie in ea, nu am mai citit nimic in acest sens de foarte multi ani de zile. Concluzia? Dsoara este redactor sef la o fituica de o calitate foarte scazuta, cu ani lumina sub ce era sub pixul lui Vadim si al lui Barbu, fulminant antiamericana si gretos de pro-putinista, pro-rusa. Deci, ce sa caute in politica dsoara? Vorba cuiva de aici, sa se inscrie in SOS, acolo ii e locul. De asemenea, dsoara este clar in siajul memoriei tatalui, e adevarat ca Vadim Tudor a avut sustinatorii lui (o minoritate, totusi), dar omul, desi o valoare intrinsec, era dus cu pluta rau de tot si nationalist extremist patologic.

 7. AUR = Credinta,Libertate, Suveranitate,P Credinta=sclavie,intuneric,superstitii,ritualuri,saracie si multa prostie.Iar daca haur reprezinta credinta in Ro,te apuca rasul .Apropo,voi cu ce ganditi camd asociati aiurea termeni?

 8. @19:42 Bucurestiul este invadat de hauristi rromi,de analfabeti gen piedone,de cocalari spalatori de parbrize.Si da,exista si o elita venita din provincie care aduce plus valoare Bucurestiului.Meltenii din bucale sunt smecherasi si ipocriti.Si da, Vadim a fost o lepra care juca un rol pentru prostime.

 9. Bode tu esti? Dupa cugetarile adanci din putul gandirii militiste doar tu poti fi. Sau o fi varu-to Julian, ala de a pazit-o zi si noapte pe dna Cornea. Daca nu era ‘unchiul’ erati acum niste ciuradari. Oricum, tot pe-acolo sunteti.

 10. CREDINTA crestina,nu este ce scri tu,daca tu ești un „ateu”!? comunist convins,este parerea ta de….*caca(t) ma(n)ca(t)*!!.

 11. Ii urez cucces! Taica-sau a fost un bun roman. Fata merita postul de primar si sper sa fie votata.

 12. @ caca macaAi citit tu Biblia asa cum a citit Mahomed.Atat de fudui sunteti unii in „credinta ” si prostie incat mi-e sila de voi.Nu te bati in piept daca esti cu adevarat credincios ba lache.Este ceva intim,de la individ la individ.nu de comentat in ziar de can-can.Si te dai si „credincios” dar vorbesti ca un badaran.Eu macar as avea o scuza,sunt”ateu”. Eclavios perfid ce esti.Ai tu o frustrare si trebie sa iesi in evidenta. Bravo dacule crestin.

 13. un motan intransigent Daca a fost un bun roman,ce a facut pentru Romania ? In afara de shou si gargara nu stiu sa fi facut ceva.Ba mai mult,a ajuns spre final sa joace scenete ieftine pe la A3 .Te pui cu blondele si alte kkturi de emisiuni.Vai steaua lui de „bun roman” .Sunt romani care fac Romania mandra in afara.Dar habar nu aveti.Voua va plac scandalagii.

 14. „Fara discutie ca fata este bine intentionata ??? -cred ca si cinstita ??? – O lepra ca Vadim si o gugustiuca fiica leprei” – mai avem printre noi, prostimea, cetateni care spun lucrurilor pe nume ? – asa ne-am pricopsit cu firea, udrea, c. cretzu samd.. fata tatii n-ar fi rau sa stea departe de politica, presupun ca are ce pune pe masa de Paste si bani pt taxe si impozite…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.


*


Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.