Filat reclamă: „Un atac nemaivăzut”

Fostul prim-ministru moldovean Vlad Filat susține că Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) al Maiei Sandu ar întreprinde „un atac nemaivăzut” asupra primarilor. Revenit recent oficial la conducerea Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM), fostul premier a ținut marți, 1 august, o conferință de presă în care a acuzat membrii partidului de guvernământ că și-ar subordona instituțiile publice, relatează zdg.md.

Contactată de ZdG, purtătoarea de cuvânt a partidului, Adriana Vlas, a transmis că PAS nu comentează declarațiile lui Filat.

„Într-o încercare disperată de a ascunde lipsa suportului popular și de a denatura rezultatele alegerilor locale, PAS întreprinde un atac nemaivăzut. Vă spun eu, persoană care sunt în politica activă de o perioadă lungă de timp, așa ceva nu a mai fost. Acest atac nemaivăzut este îndreptat asupra primarilor și asupra candidaților care au șanse reale de a deveni primari, obligându-i prin diferite metode să meargă în alegeri locale sub sigla PAS (…)”, a spus Vlad Filat.

Astfel, PLDM cere ca angajații instituțiilor publice „implicate de PAS în atacuri asupra candidaților”, făcând referire la Agenția Națională de Integritate (ANI), Inspecția Financiară și Procuratura, să „nu se implice în acest atac asupra societății”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Author

5 Comentarii

 1. Soldovenii astia au inceput sa puta rau si asta costa Romania , pe toate planurile.
  Ia mai slabiti-ne cu soldovenii astia si sa ne vedem de ale noastre !

 2. Ce fata de bidon turtit are individul.Cit despre vizionomia lui, arata perfect a fi un intelectual veritabil cu pedigri.Vai de bietii moldoveni condusi de aceiasi clasa politica intelctuala, la fel cum si noi avem.Numai bidoane turtite care isi batjoc de oameni !

 3. Nimic nou pi frontu’ di iEst: acea maimuță găgăuză, impostoarea Maiya $$andu, e O TRĂDĂTOARE, plătită dîn culise di $$oroș șî manevrată di C.I.A. care a scos-o dîn joben!

  La ce poți să te aștepți de la așa o marionetă? Ea pune în aplicare exact programu’ amerloc ce a fost deja probat în Ukraina, pentru preluarea controlului societății și dirijarea ei către un conflict direct cu Rusia. Dacă vor reuși, amerlocii vor băga bărbații Moldovei pe front, prin Lege Marțială ca la Kiev, împotriva Rusiei!
  Moldoveni, TREZIȚI-VĂ! …înainte de a fi prea tîrziu, cînd veți fi deja pe front ca carne-de-tun și veți muri ca slugi ale lui Rothschild și „BlackRock”!
  Ja vra Maiya $$ trebuie doborîtă de la putere, altfel vă va îngropa fără milă, în Donbass……[Rumburak]

 4. Stai linistit gogule me

  Democratia americana va lasa doar sa respirati.

  Sau sa le cresteti copii in icubatoare…restul e can can

 5. A inceput plangaciosul mahalahist sa schiaune! Ma gandeam ca rusica i-au atacat, cand de fapt, e mahalagismul si santajul intre clanurile infractionale organizate politic in partide. Bai scursura, nu cumva vrei si tu un mandat pe Romania ca sa te scoti, lepra scarboasa.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.