Finul lui Băsescu, în cărți pentru Primăria Capitalei

Și finul, ca nașul. Cătălin Cîrstoiu, managerul Spitalului Universitar din București și finul lui Traian Băsescu, ar putea candida la Primăria Capitalei, susțin surse din PSD și PNL.

O decizie ar putea fi luată după mai multe sondaje, susțin cei de la Știri pe surse.

Cătălin Florin Cîrstoiu ocupă funcția de manager al Spitalului Universitar de Urgență București începând cu martie 2020.

In septembrie 2021, la cererea sa, Ursula von der Leyen a vizitat împreună cu Klaus Iohannis unitatea sanitară condusă de Cîrstoiu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2

12 Comentarii

 1. Acest Carstoiu nu este medic, el este un politruc-functionaras-manager plantat de Basescu la SU Bucuresti, deci, din start, tot ce vine de la (editat) putreda de corupta, nu poate fi decat (editat) umane. Individul n-ar nici o sansa la PMB, nu-l voteaza decat ma-sa si nevasta-sa.

 2. Poate în cărțile Clasicilor Ruși !
  Alea pe care le citea RumBurKaK pe nerăsuflate, nemâncate și nedormite, nopți în șir. Până când altu’ i-a CITIT nevasta, ba chiar și soacra, măRog…🤣
  {●●● ChimiZdu Stat MajoriZd ●●●}

 3. Finu’ poate fi cel mult calificat, sa-i puna comprese cu alcool lui nasu’.
  De la Spitalul Universitar, a candidat ca independent, un manager adevarat, care a castigat primaria capitalei si a repus Bucurestiul pe harta lumii.
  CU DEOSEBIT RESPECT, DOMNULE DOCTOR OPRESU !

 4. O ia si asta pe urmele lui Oprescu…la fel de incompetent si ahtiat dupa avere. Drum bun spre parnaie!

 5. Bai Bravos Natiune pe Oprescu il cauta puscaria. Iar pt Bucuresti nu a facut nimic. Doar a facut bani pt el si familia lui. Iti doresc sa ii tii de urat la Jilava.

 6. @ „parerea lui Ogica”
  Bai parere, voi faceti cumva parte din grupul de ciclisti, care defilau pe Pasajul Basarab dupa inaugurare si strigau : JOS OPRESCU ?
  Ce priveliste memorabila a fost aia !

 7. N. 18.11.1974, doar daca accepta rl umilință fin ambele părți: cetățenii pentru care e obligat să ii servească și gloata care îi taie bugetul finanțărilor. Are 50 bastoane, daca in jurul la 44 bete a fost numit în funcția de manageri spital, acum e a doua numire fara examinare până pe la 59 bastoane, dar, nu cred că va fi in funcție politica, primar timp de 15 ani, de fapt, poate e contrariul lui Oprescu! Șanse sunt pentru alegeri, el trebuie să decidă ce isi dor. E mai bine la spital decât în politica înaltă. Definiția umilinței: decat frecat de prosti și idioți analfabeți, mai bine într-un birou sa coordoneze liniștit o grupare de real profesioniști serioși.

 8. Aici duce politica ticaloasa.
  Bun ! Nu le-a placut N. Dan. Nu a dorit sa adere la PNL. Dar nu le-a placut nici Burduja?!
  Asta fac cu orice post. Oamenii pregatiti si potriviti pt functia respectiva, pierd, sunt dati la o parte pt interese politice ticaloase. Pt interesul lor de a ramane pe scaune precum Ceausescu.
  Acesta este cel mai bun ex. de ce a ajuns Romania intr-o situatie fara iesire. Din rău in mai rău.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.