Firea bagă bățul prin gardul Coaliției

Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, i-a invitat pe reprezentanţii PNL Bucureşti să deblocheze bugetul Capitalei şi să le ofere bucureştenilor „proiecte benefice”.

„Să decidem împreună cele mai bune amendamente la proiectul propus de Nicuşor Dan. Primarul general nu trebuie să se plângă că nu are, ci trebuie să se descurce şi să găsească resurse, să taie de unde este inutil sau în plus şi să pună bani acolo unde majoritatea politică decide! Bugetul este votat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti şi este decizia consilierilor generali unde merg banii. Nu ne vindem, însă, nimănui. Nu uităm că, până acum, în pragul alegerilor, PNL Bucureşti a fost aliatul USR Bucureşti şi l-a susţinut necontenit pe Nicuşor Dan. Nu uităm nici că oamenii liberalilor au primit funcţii calde, pe care nu le-au părăsit, după anunţul tardiv de retragere a sprijinului. Echipa social-democrată va salva Capitala de falşii salvatori!”, a scris Gabriela Firea, vineri, pe Facebook.

În opinia sa, bucureştenii nu trebuie să fie pedepsiţi din cauza incapacităţii lui Nicuşor Dan de a lucra pentru oameni. „Aşa cum s-a creat o coaliţie de guvernare naţională, avem nevoie de un consens politic pentru bugetul Capitalei”, a afirmat Gabriela Firea.

Firea a menţionat că Municipalitatea este într-un „blocaj fără precedent”, lăsată fără buget de primarul general, care a venit cu „un proiect nerealist”, că Dreapta Unită s-a destrămat şi edilul Nicuşor Dan nu mai are majoritate în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

„Trebuie să te gândeşti la toţi bucureştenii, dacă vrei să fii sprijinit. Este clar un moment zero pentru Capitală! (…) Este nevoie de o nouă majoritate, a bucureştenilor, nu a primarului general! PSD Bucureşti a fost mereu alături de toţi bucureştenii şi activitatea consilierilor generali din toţi aceşti trei ani şi jumătate este cea mai bună dovadă. Am fost ignoraţi, proiectele noastre au ajuns târziu sau deloc la vot, amendamentele pe care le-am depus an de an au fost respinse. Mereu am solicitat discuţii cu primarul general, tot timpul în aceşti ani am fost deschişi să lucrăm pentru oameni. Nu ne-a băgat în seamă! Nici acum Nicuşor Dan nu a fost serios şi a chemat consilierii la discuţii doar de faţadă, de pe-o zi pe alta. Cred că ne-am convins despre bunele sale intenţii pentru bucureşteni şi oraş”, a adăugat Gabriela Firea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

3 Comentarii

  1. CE TITLU DE —AUTOR! FIREA SPUNE NIȘTE ADEVĂRURI DAR AUTORUL „NU PLACE LA EL-NICI PSD NICI FIREA” LA EL ESTE „ALTECEVA PE INIMU”…..UNDE SUNTEM NOI MAI MULȚI DUPĂ BUDAPESTA?

  2. Sa o deblocheze pe ea din propria prostie in care băltește. E mai bine să meargă la tv decât umilință totala fara niciun avantaj dar cu pierdere alegeri.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.