Firea, candidata PSD sau nu? Ce spune Romaşcanu

Purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Lucian Romaşcanu, a declarat, joi, că negocierile cu PNL privind comasarea alegerilor nu au produs deocamdată un rezultat şi speră ca liberalii să înţeleagă decizia social-democraţilor de a fi stabilit un calendar care să cuprindă toate alegerile programate a se derula pe parcursul acestui an.

„Din 95% da, ne-am mutat la 95% nu, vedem în discuţia de mâine care ar trebui să fie ultima sau printre ultimele, pentru că nu mai este timp pentru toate modificările legislative şi tehnic sunt foarte multe lucruri de făcut. Colegii noştri de la PNL ar trebui să înţeleagă decizia PSD de a ieşi din aceste negocieri cu un calendar anual, care e corect şi pentru oameni şi pentru toată lumea. Noi am anunţat prin Marcel Ciolacu de la începutul lui februarie că nu vom ieşi din aceste negocieri decât cu un calendar pe 2024, colegii de la PNL au ieşit din şedinţa forului lor de conducere cu un mandat pentru luna de negociere iunie. Deci undeva discutăm pe paliere diferite. Poate acum, dacă au un mandat mai flexibil, vor înţelege că nu putem merge doar un deal în iunie, după care ne întâlnim pentru un deal în septembrie, nu funcţionează aşa”, a afirmat senatorul Romaşcanu.

Cât priveşte nominalizarea candidaţilor PSD pentru alegerile locale, Lucian Romaşcanu a declarat că decizia aparţine în principiu celor care ocupă la acest moment funcţii.

„În primul rând este decizia celor care sunt în funcţie dacă vor să continue sau nu, iar dacă vor să continue, lucrurile sunt mai simple. Dacă nu, vom face sondaje şi vom vedea. Este opţiunea de a continua sau nu a continua, este decizia dumnealor. Pentru Capitală, cum a zis domnul Ciolacu, doamna Firea este singura care s-a înscris şi cred că va şi câştiga”, a subliniat Lucian Romaşcanu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

8 Comentarii

 1. Se pare că, toți fug de primăria generală! Nu mai pot sa fure și să-și numească rudele în funcții bănoase! Căminele groazei se răzbună!

 2. va fi. Cine se aseamana, se aduna!
  Sii apoi daca nu prinde o functie iar colegii nu o vor mai sustine…

 3. In opinia mea, se va repeta scenariul de la trecutele alegeri, Firea fiind lasata sa candideze „aproape ca si independenta”.
  Se va face partie, pentru ca „Burdujel” sa-l incinga pe Nicu’ Frumosu’, (lesinul USR-istelor).
  Sper ca anul asta, bucurestenii sa gandeasca mai bine si sa voteze in interesul lor.

 4. pr : Iar Clotilda va fi „cutman” (asistenta medicala), in coltul lui Nicsor.

 5. Dar candidați la prezervative, candidați la sacul financiar, candidați la minciunarie, candidați la guvernul furaciunii, candidați la politica infracțională, nu aveți în toată gloata politica, pentru a fi votati? Sincer😉, pe ăștia i-aș vota cu ambele mâini pentru că sunt sinceri și loiali funcției pentru care candidează!

 6. DE CE SĂ COMASAȚI ? FUNCȚIONARII PRIMĂRIILOR CARE AU DE MÂNUIT TABELELE,BULETINELE ,CĂRȚILE DE IDENTITATE SĂ FIE CONSIDERAȚI LA SERVICIU,DACĂ DEPĂȘESC NUMĂRUL DE ORE -SĂ LI SE DEA LIBER,PARTIDELE SĂ-ȘI PLĂTEASCĂ SUPRAVEGHELNICII- -ÎNC-O DATĂ FUNCȚIONARII SĂ FIE CONSIDERAȚI ÎN TIMPUL SERVICIULUI,JANDARMII-POLIȚIȘTII LA FEL –ȘI GATA-INCLUSIV JURIȘTII PUȘI CA ȘEFI-=-DATORIE DE SERVICIU -ȘI APOI ZILE LIBERE! ȘI SĂ VEDEȚI CE VOR MERGE UEROPENELE ,APOI LOCALELE =– CĂ DE ACOLO ÎN SUS (POATE NU ȘI LA PÂRLAMENTARE)DA LA PREȘEDINTE VINE NUMELE LA ORA 0:59-ACCEPTAȚI-O DIN PRIMA ȘI GATA!

 7. DE CE SĂ COMASAȚI ? FUNCȚIONARII PRIMĂRIILOR CARE AU DE MÂNUIT TABELELE,BULETINELE ,CĂRȚILE DE IDENTITATE SĂ FIE CONSIDERAȚI LA SERVICIU,DACĂ DEPĂȘESC NUMĂRUL DE ORE -SĂ LI SE DEA LIBER,PARTIDELE SĂ-ȘI PLĂTEASCĂ SUPRAVEGHELNICII- -ÎNC-O DATĂ FUNCȚIONARII SĂ FIE CONSIDERAȚI ÎN TIMPUL SERVICIULUI,JANDARMII-POLIȚIȘTII LA FEL –ȘI GATA-INCLUSIV JURIȘTII PUȘI CA ȘEFI-=-DATORIE DE SERVICIU -ȘI APOI ZILE LIBERE! ȘI SĂ VEDEȚI CE VOR MERGE UEROPENELE ,APOI LOCALELE =– CĂ DE ACOLO ÎN SUS (POATE NU ȘI LA PÂRLAMENTARE)DA LA PREȘEDINTE VINE NUMELE LA ORA 0:59-ACCEPTAȚI-O DIN PRIMA ȘI GATA! IAR CU DIASPORANII-MAI MOALE – CĂ ALTCEVA DECÂT SĂ VINĂ ȘI SĂ PROFITE DE GRATUITĂȚILE URGENȚELOR,PREȚUL MIC AL STOMATOLOGILOR FAȚĂ DE „ OCȚIDENTUL” INFLORIT,NU VĂD A SE MAI FACE – NICI CONGENERAȚIONALITATE LA PENSIILE PĂRINȚILOR,NICI LA MĂSURILE „VERZI”…ORI DACĂ LE PASĂ AȘA TARE -SĂ VINĂ ,SĂ VINĂ,SĂ MEARGĂ CĂ TOT NU LE PASĂ !

 8. „Ș-APOI CINE ARE DE VOTAT SĂ VOTEZE-CĂ DE NUMĂRAT S-AFLA ! O DATĂ -DE DOUĂ ORI -DE CINCI ORI -CĂ DE LUCRU -LUCREAZĂ I.A-ua!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.