Firea, despre candidatura la Capitală. Am avut anumite discuții și i-am spus…

Declarația recentă a lui Marcel Ciolacu este că sunt candidatul PSD, dar că depinde de mine, a reiterat Gabriela Firea. „Dacă între timp cineva s-a răzgândit, vom afla pe parcurs”, a mai spus Firea.

Gabriela Firea nu renunță la candidatura sa la Primăria Capitalei. „Anul trecut am fost anunțată de partid drept candidat la Primăria Capitalei și chiar era în discuție varianta de a fi candidatul coaliției PSD-PNL.

”(…)Am avut anumite discuții și i-am spus că sunt dezamăgită de discuțiile care au fost și că a fost o campanie de denigrare a mea și a familiei mele pentru a arăta ca am fost un om rău. Orice s-ar putea spune despre mine, dar nu că sunt un om rău”, a mai declarat Gabriela Firea.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat recent că există o decizie în momentul de faţă, una care nu a fost schimbată, potrivit căreia Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. El a adăugat că „dacă va rămâne doamna Gabriela Firea sau nu, este cu totul altă discuţie, care ţine în primul şi în primul rând de aceasta”.

„Există o decizie în acest moment şi ea nu a fost schimbată, doamna Gabriela Firea este candidatul PSD la Primăria Capitalei. Nu am luat altă decizie. Ştim cu toţii, şi vă spun fără nicio reţinere, ministrul Gabriela Firea n-are nicio vină în cazul «azilelor groazei». Ştim cu toţii acest adevăr. Dacă va rămâne doamna Gabriela Firea sau nu, este cu totul altă discuţie, care ţine în primul şi în primul rând de doamna Gabriela Firea şi de decizia domniei sale”, a spus  Ciolacu, întrebat la Digi 24 dacă Gabriela Firea mai are susţinere din partea sa pentru a candida la Primăria Capitalei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

6 Comentarii

 1. poza spune totu:
  -calorifer ELECTRIC!

  -psd daca votati
  trandafiri o sa mancati!

 2. Nu conteaza
  Sarmancur boxeaza
  Nu exista
  Sarmancur rezista

  Daca votantii duamnei vor uita ororile din lagarele de batrani din Voluntari, sa ajunga acolo unde uitarea te ingroapa

 3. sau rezistii, cum vreti. Chiar te rugam sa candidezi doamna Firea!
  Punem si noi 1 leu pentru Ateneu, pardon Azileu.

 4. Femeia asta are atita inpertinenta,obraznicie si nerusinare, incit insista sa ajunga din nou la Primaria Bucurestiului.Am impresia ca este atit de inconstienta incit nici macar acum nu isi da seama de gravitatea situatiilor din Voluntari.Recunoaste ca a fost informata de tot ce se intimpla in acel Azil din Voluntari si pt. ca nu era o problema care sa apartina ministrerului pe care il conducea,nici macar nu la informat pe primarul Pandele si a duruto exact undeva.Acum ne spune ca nu este un om rau ,cu toate ca a lasato indiferenta informatia primita in legatura cu caminul groazei din Voluntari.Nu vedeti cit de senin incearca sa ne minta ?

 5. o vorba, draacul cand vrea sa-si bata joc de om, ii ia mintile.
  Sii, la politicieni este o boala foarte extinsa.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.