Firea, joc politic „la două capete”

Mihai Enache, candidatul AUR la Primăria Capitalei, îi cere Gabrielei Firea să oprească jocul politic „la două capete” şi să se retragă de pe lista PSD – PNL pentru alegerile europarlamentare.

„De la reporter la moderator şi prezentator TV, de la „decât politician, mai bine casnică” la purtător de cuvânt, astăzi Gabriela Firea nu se decide dacă îşi doreşte să fie primar de Bucureşti sau europarlamentar. Pentru că în acest moment este unul dintre numele aruncate pe piaţă de PSD drept candidat la Primăria Generală, dar se regăseşte încă pe lista de candidaturi la alegerile europarlamentare, firesc este să aleagă şi să renunţe la una dintre ele, ori la ambele, dacă ar avea decenţa de a ieşi din scenă după dezvăluirile privind „azilele groazei”, afirmă miercuri Enache, într-o declaraţie de presă.

Potrivit lui Enache, Firea ar trebui să îi urmeze exemplul, în contextul în care chiar el a renunţat la candidatura de la europarlamentare pe lista AUR pentru a se concentra pe cea de la Primăria Capitalei.

PSD va valida, săptămâna viitoare, în forurile statutare candidatura Gabrielei Firea la Primăria Capitalei, a declarat, marţi, liderul partidului, premierul Marcel Ciolacu. Prim-ministrul Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a declarat marţi că decizia ca PSD şi PNL să meargă cu proprii candidaţi la Primăria Capitalei a fost „dificilă”, dar este soluţia corectă şi a afirmat că Gabriela Firea este cea mai bună alegere pentru bucureştenii care „îşi doresc mai puţin spectacol, dar mai multe soluţii la problemele zilnice cu care se confruntă”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1

12 Comentarii

 1. ‘Vezi să nu’, dacă nu e una, e alta, asta face parte din jocul lui Ion-Marcel!

 2. Firea Sarmancur nu se da data jos de pe lista de europarlamentari PSDPNL fiind intr-un SENDVIȘ PNL-deasupra,eternul gigolo poolitic Rares Bogdan,dedesupt eternul limbric Dan Motreanu :)))

 3. Eu am impresia ca asist la un teatru al absurdului, unde conteaza cine candidează si nu cine voteaza! Că ei doar , boteaza! întâi se șuntează, apoi se jongleaza , când nu sunt pe faza cei ce candidează, baieții mizează, ca ne mai fenteaza . De fapt miza este 2025. Nici PNL nici PSD nu vor la anul guvernarea. Ei vor sa-i fac lui Iohannis hatârul sa câștige si el o foncție si a doua vor neaparat sa ramana la butoane in primarii si parlament. La anul vor cauta un „Ciolos „, adica unul care stie , cum sa scoata cartofii cu mana goala din cratița fierbinte! Iar ei din spate sa manipuleze! Greu pentru cei care lucrează la stat ca vine satârul! Si fraierii voteaza pe cei care-i trădeaza!

 4. Enache, sa fii tu al draku…ca mata nu are nicio vina…?!?! Ati terminat toata triaba la AUR si a inceput sa va f-ta grija Gabrielei Firea.

 5. Doare două capete ?…la viața ei a cunoscut multe capete!😂…

 6. Cetățeanul turmentat nu știe cu cine sa voteze! Toți niste hiene care se bat pe hoitul României!

 7. Atâta timp cât trâim din împrumuturi mulți se vor înghesui la ‘ciozvârtă’, FMI-ul abia așteaptă să fie contactat.

 8. Ca producatoarea de lux Firea sint 90% din euro parlamentari ,niste mediocrii ,impostori ,infractori si tradatori ,cine conduce putregaiul corupt de colhoz UE

 9. Fara nicio indoiala, este vorba de sarma de covrigi.
  Dupa cat se vede, PSD atata poate: Firea.

 10. Firea a fost acceptata de Ciolacu ca are gura mare, si stie sa minta de nici nu clipeste. In campanie va scoate pe gura niste minciuni grozave. Se potrivesc amandoi au o origine sanatoasa si proletara.

 11. Eu cred că va candida și la președenție. Până și ei își vor da seama sau se vor convinge după lungi polologhii publice și private, că nu au oameni sau omul potrivit și că nu se mai aruncă nimeni cu capul înainte să lipească oalele lor sparte decât dacă, eventual, își propun să le spargă și mai mult.

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.