Firea jubilează, România TV lăcrimează

România TV a fost sancţionată iar de Consiliul Naţional al Audiovizualului cu o amendă şi cu somaţii. În doar două zile. Amenda a fost dată pentru mai multe emisiuni în care au fost abordate subiectul azilele groazei – Firea şi Pandele, şi despre anumite acuzaţii aduse lui Nicuşor Dan, primarul Capitalei.

Amenda este în valoare de 10.000 de lei (aproximativ 2.000 de euro.

Printre titluri afişate pe ecran, prezentate de paginademedia.ro:

„Blocarea candidaturii Gabrielei Firea la Primăria Capitalei”,

„Firea: e o campanie pentru scoaterea mea din cursa electorală” 

„Surse: 260 de autorizaţii ilegale cu complicitatea lui Nicuşor Dan”

Procurorii DNA, descinderi la Primăria lui Nicuşor Dan”

„Reţeaua mână în mână cu Firea pentru îmbuibarea torţionarilor”

„Centru din fieful lui Pandele în care bătrânii erau umiliţi”

„Document: Firea a semnat pentru bunăstarea torţionarului Godei”

„Firea a iniţiat şi semnat actul guvernamental pentru hoţii azilelor”; (26.07.2023).

„Oamenii Gabrielei Firea, cum au acoperit tortura din azile” (27.07.2023).

„Procuratura verifică dacă Pandele a ordonat asasinarea lui Savu”

„Noi victime ale filajelor şi ameninţărilor lui Pandele rup tăcerea” 

 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 2
Ioana Radu 8393 Articole
Author

12 Comentarii

 1. Un post TV care si-a faacut datoria fata de tara si a demascat o sulfa politica,intriganta si fatarnica
  Firea Sarmancur! Sper ca i-au dublat audienta Romania TV cu aceste amenzi date gratuit doar ca a platit Pupandele din bani publici cine stie ce ONG uri ale membrilor CNA

 2. CNA-ul trebuie sa inchida Romania TV. Faradelegile savarsite de ROM TV, sunt mult mai grave si mai nedrepte decat cele retinute de CNA. Sunt infractiuni de defaimare, calomniere si/sau denunt calomnios a unor/unei persoane publice printr-o televiziune publica, fapte care sunt intolerabile si anticonstitutionale pedepsite de legea penala si procedura penala. DNA-ul si DIICOT-ul trebuie/trebuia sa se sesizeze imediat si inceput cecetarea penala impotriva infractorilor Ciutacu Victor si toate celelalte persoane vinovate de asemenea faradelegi.

 3. Se vede de la o posta ca Romania-TV este focusata pe o campanie ptr distrugerea Gabrielei Firea. Mai are sa o acuze ca mananca covrigi cu sarma si polueaza patura de ozon cu flatulatiile ei.
  Este un post care a avut niste contributii importante in devoalarea multor escroci, dar acum si-a pierdut credibilitatea cu astfel de exagerari ranchiunoase……[Rumburak]

 4. Aolio, nașule, dacă-i mai dă vreo două amenzi, bagă gaura aia se fecale în faliment. Nu c-ar conta prea mult pt.milogul de Ciutacu, pt care leafa și beneficiile (știe el, cum știe și curviștina parfumată de Rareș Bogdan) vin sub masă, în sacoșă de plastic.

 5. Nu trebuie sa mire pe nimeni ,in Romania atunci cind se spune adevarul esti imediat sanctionat.Atunci cind esti patriot si ti cu tara ta si cu poporul tau, esti imediat catalogat extremist.Toate aceste situatii se datoreaza faptului ca tara este condusa exact de aceste categorii de oameni care nu accepta adevarul si la fel patriotismul.

 6. Oameni buni, cica e democratie! Nu vorbesc de canalul tv din articol, vorbesc la general pentru ca, niciunii nu vad adevarul din coasta si coltii minciunilor cu care se manipuleaza! Si anume:
  1. Tuta e persoana publica si cica demnitar, da?
  2. Si-a expus viata de familie si viata politica prin televiziuni de buna voie pentru ca e asumata politic, da?
  3. Publicitatea politica platita de tuta contine si viata de familie sa dea bine la alegeri si numiri in functii politic, da?
  4. CNA este un organism, organizatie politica care in componenta au persoane numite politic cu viata expusa pentru ca sunt persoane publice, da?
  5. CNA e contiuitate comunistoida care pedepseste prin amenzi si inchideri de tv pe motiv de subiectivitate, adica, sa se afle in treaba ca scormonitori de ura si nu in parametri democratici ai democratiei reale! Institutia CNA nu trebuie sa existe atata timp cat, exista telecomanda la cetatean si plata televiziunilor e din bugetul statului alocat politicienilor care isi platesc aparitiile la tv, stiti asta, da?
  6. Cumva CNA este mentinut ca institutie pentru hartuit si hatuit prin amenintari si amenzi televiziunile ca intre clanurile infractionale organizate pe maidan care seamana perfect cu cele politice, adica, rafuieli politice intre clanurile din partide?
  7. Cumva CNA este mentinut inclusiv pentru cei care au contribuit, contribuie si vor contribui cu finante grase incasate din lene si executii comenzi politic? Cam asa, cam asta se vede statutul in practica a acestei organizatii ineficiente care distruge definitiv si constient dreptul cetateanului oricare ar fi, la exprimare libera! Si, cica e democratie in Romania! Cred ca urgent trebuie desfiintata aceasta entitate care sugruma dreptul de exprimare libera, dreptul de creativitate, dreptul de a avea dreptul la drept!

 7. @parere
  cocoș, liniștește-te un pic și nu te încorda atât de tare. lumea în principal face mișto pe-aici, nu e cazul de o expunere cu liniuțe. asta dacă nu ești la slubă, caz în care hai si.ctir.

 8. „NO,NO! CALOMNIAȚI ,BĂIEȚI -ȘI FETE,- CALOMNIAȚI,CALOMNIAȚI -POATE RĂMÂNE ȘI DUPĂ VOI CEVA ”!!!

 9. IO in Locuu’ Doamnei FIREA si cunoscand oaresicum Cate Ceva despre CEI CARE Stau in Umbra si CARE i-au deschis Caea PBLICITATII Nedorite de Dansa,

  NU m-as hazarda la NONSALANTA.

  As pleca URGENT siDEFINITIV din Romania … 🙂

  ASTA fu o Miscare Inselatoare, precum Mangusta cu Cobra … 🙂

  Cand in Stanga, Cand in Dreapta si Biata COBRA Ametita ODAAATA greseste Regula Mabgustei ‘Oatze SIIII … :

 10. @Voicu Chioru: misto sau nu, eu am explicat clar despre ce este borba. Oricine poate face misto de holerele rapciugoase din politica, mai ales cand isi arata coltii albi la vedere ca hienele chiar daca sunt la bot si pe labe pline de sange. La cat am umblatsi umblu prin strainezia, nu am vazut asa dantura alba care seana cu a hienelor in afara de politicieni romani! La fel si costumele purtate, de parca sunt coborati pe funie din cutia numita pod fresh! Si nu e bascalie!

 11. Oare presa va fi solidara si va lua atitudine cand un post TV este nedreptatit?

 12. Parca nu ati sti vorba: sa nu faci pipi contra vintului ca te uzi!!

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.