Gabriela Firea s-a lepădat de Satana

Nu mai este în prim-planul politicii, ca urmare a scandalului Azilele groazei, dar Gabriela Firea o duce cât se poate de bine. Zilele trecute a petrecut iar.

Firea și soțul ei, primarul din Voluntari, Florentin Pandele, au fost nașii nepoatei lui Anghel Iordănescu.

Fostul primar al Capitalei a postat fotografii pe rețelele sociale, însoțite de un mesaj pentru micuța creștinată.

«Iubiților și frumoșilor, care ieșiți din apa Botezului, așezați-vă la ospățul pe care vi l-a gătit Fiul Tatălui, Care a pus întru voi lumina Sa! – Sfântul Efrem Sirul». Zenaida, azi ai intrat în rândul creștinilor.

Să-ți fie viața binecuvântată, să umpli sufletul de bucurie părinților Oana și Andrei, bunicilor marterni Liliana și Marius, precum și celor paterni Valeria și Anghel.

Îngerul păzitor primit azi în timpul Tainei Sfântului Botez să te protejeze întreaga viața!”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Ioana Radu 8409 Articole
Author

10 Comentarii

 1. Clanul Ziditorii din Voluntari:Oprea,tata Puiu,Pandele,Firea, toate javrele politice

 2. CLANURI INFRACTIONALE … ele vor ingropa PSD -ul ! Caci roata se invirte … cu ei cu tot !

 3. Poate dispare …ca rov-ana pl-umb…sa nu mai auzim de ea.Da Doamne !

 4. Jaba vă plînjeți, că-i damă bine, elegantă și modistă de oriunde-ai privi-o. Redacția, eu și cumnații mei am dori cunoștință la d.na Gabÿ cam o dată pe săptamână, la noi în bordei. Mulțămim!

 5. În Rrumânistan a apărut o nouă specie de nevertebrate: Interlopul securist ţăran fariseu. Această specie se întâlneşte cu precădere prin instituţiile statului, de care îşi ataşează neamurile precum lipitorile. Îşi petrece viaţa în clanuri mai mult pe la nunţi, botezuri şi prin Grecia-Turcia la „olinclusiv”, iar dacă a parazitat mai mult pe Coasta de Azur sau prin biserici unde aruncă cu bani în preasecurista preoţime. În faţa fraierilor se îmbracă în ie şi stă cu crucea de gât, dar la lojă se închină la Viţelul de Aur, iar la cazarmă la ofiţerul superior. Se estimează că în maxim 50 de ani oamenii vor dispărea din Rrumânistan şi vor rămâne doar gândacii de bucătărie, bacteriile şi viruşii.

 6. Bre, nu ati aflat ca e Capitalism in Romania? Cu milionari si sarantoci? Ce credeati ca e Capitalismul? Credeati ca sunt toti boieri? …Credeati ca alesii sunt servitorii vostri, asa cum se spune la TV? …Daca Firea va candida, o votez.

 7. @axon
  @stelu ciocan
  Aferim verilor, votam madam Firea ca e dama buna!

 8. Ne lovim cu totii de niste ziduri si nu reusim sa indreptam nimic in tara asta.Se pare ca toate institutiile statului roman ,impreuna cu clasele politice si toti ceilalti ,cu functii inportante in tara asta ,sint de partea infractorilor,hotilor si criminalilor.Sintem un popor ingenuncheat de aceasta mafie ordinara care patroneaza in Romania.Parerea mea este ca nu se mai poate face nimic si datorita noua oamenilor, care am devenit nepasatori si neinteresati de tot ce se intimpla cu noi si tara asta .

 9. Presa mincinoasa scria cu ani in urma ca Iordanescu si ai sai ar fi pocaiti. Dar dupa fotografii botezul este pe rit ortodox. Multa fericire si sanatate nasilor, fetitei si parintilor!

 10. pe aprox. 7000 de euro plus altele poate cred ca si altii si-ar dori sa ”dispara”, deci ii urez sa fie pe listele de la Europarlamentare si sa si castige…

Comentariile sunt închise.

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.